0 oy
483 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Müstakil ev yaptırcak olsanız planı nasıl yapardınız mutfak salon bir mi ayrı mı nasıl bir mutfak salon VS 

25 Cevaplar

0 oy
(16,109 puan) tarafından
Kesinlikle ayri yaptirirdim ama mutfak çok büyük olsun isterdim. Zaten zamanin çoğu orda geçiyor. 
tarafından
Hıım bir arada oluncada işlenirken fln muhabbette oluyor nebilim ben mutfakta eşim içerde oldumu sıkılıyorum :))
(16,109 puan) tarafından
Işte mutfak geniş olursa orda geçer zamaniniz. Oturma odasi falan kirlenmez hiç.
-Reklam-
0 oy
(145,492 puan) tarafından
ayri tabiki bide dolaplar tavana sifir olmali yarim dolaba tikim var 
(13,308 puan) tarafından
Doğalgaz önceden açıktır şimdi proje onayı olmuyor
ne zamandir yasak gii benim evde tavandan
(13,308 puan) tarafından
Bayadır var anamın da benim de aralı ikisi de yeni iki senelik ev
benimki neden sifir tavana
(13,308 puan) tarafından
Ne bileyim şirketler başkadır belki
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Ayri isterdim bir hosuma gitmiyor rahat degil bence 
tarafından
Cekineceğin biri geldimi servis fln insan rahat edemez dimi
(14,147 puan) tarafından
Her yonden ya ayri olmasi daha guzel bence :) mutfak ayri olur yanj
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Ayrı yaptırırım tabiki bir olunca oturma alanı yemek kokuyor misafir gelince hoş olmuyor mutfağın kapısını kapatıp işimi rahata yapmak isterim ve tezgahımı büyük yaptırırım dolaplarımı cok yaptırırım Bi de mutfağa balkon yaptırırım mutlaka
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Ayrı bir mutfak ve salon şeklinde olurdu. Mutfak geniş ve beyaz olurdu muhtemelen aydınlık mutfakları çok seviyorum. Orta tezgahı olan ve dolap yönünden yeterli kapasite ve genişliğin olmasını isterdim. Salon da geniş ve aydınlık. Keşke imkanım olsa ama şimdi bir hayal bile değil. Müstakil ev harika bir şey gerçekten.
0 oy
(12,015 puan) tarafından
Kesinlikle imkan varsa salon mutfak ayrı olmalı bir anda misafir geldiğinde kapısını ortebilirsin .kokacak bir yemek yaptığında kokusu salona vurmaz.kare ev her zaman daha kullanışlıdır.cap olamamasina dikkat etmek lazım canım.zaten arsaya göre bir metrekare izni oluyor onu asamiyorsun
0 oy
tarafından
Ayrı tabikide yağ kokusu yemek kokusu her yere siner
0 oy
(10,680 puan) tarafından
Ben ayrı seviyorum mutfak ayri olacak kapat kapısını misafir gormex mis gibi 500 metre kare arsamız var birikim yapio ev yapmak istiyorum herhalde 10 15 yıl sonra mümkün olacak bu hayalim ayrı yapacam ben 
0 oy
tarafından
Ayrı isterim evin içerisinde her ikiside geniş olsun çok fazla dolap olsun isterim bahceyede kamelya gibi yarı açık ve tam kapalı kullanılabilecek gibi mutfak ayriyetten içinde isterim birleşik evin içine girip batmasın diye geri kalanı pek onemsemem açıkçası yiyelim içelim rahatça misafir ağırlım yeter 
0 oy
(4,988 puan) tarafından
Kesinlikle ayrı arkadaşın evi öyleydi araya duvar ordurdu 
0 oy
tarafından

Bence mutfak her zaman ayrı olmalı birde mutfağa bir güzel kiler yaptırırım :D

tarafından
Ayy inşallah nasip olurda bende öyle istiyorum mutfağın ayrı bir bölümüne kiler dondurucuyu fln oraya koymak için fazla plastik kap kacak turşu o bu için inşallah nasip olur rabbimmm
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Ayrı mutfaklı geniş mutfaklı geniş tezgahlı 

Ve bol bol dolabı olan mutfak 

Ve bol bol dolabı olan vestiyer hol ve yatak odası 
tarafından
Ohh ohh hersey bol biz kadınlar hep aynı Hee dolaba doyumsuz oluyoruz :))
0 oy
(52,690 puan) tarafından
mutfak ön tarafa bakmali önden giris ortada kapi iki yanında cam olan mustakil evlere bayılıyorum yatak odasi cocuk odasi arkaya baksın. 

on taraf biri mutfak biri oturma odasi olsun ☺️ hol genis oluyo oda yazin oturmaya efil efil mis ☺️kapi onunde de kucuk betonu olsun oturmaya 
tarafından
Ben mutfağı tüm gün güneş görmesinde cok zor oluyor her leke cıkıyor deli oluyorum :)) ayy inşallah nasip olur herkese isteyen banada
0 oy
(1,322 puan) tarafından

Ben kendim çizdim bizde nasipse yazın başlayacağız. Açık mutfak istedim atayım 

image

tarafından
İnşallah bizede böyle çizimler yapmak nasip olur canım bende salon bir oda bir cocuk odası geniş mutfak ve salon mutfakta kiler çamaşır odası istiyorum rabbim kısmet ederse inşallah
(1,322 puan) tarafından
Bende kiler ve fazladan bı oda istedim ama belediye bizim arsaya 125 metre kare veriyormuş en iyi böyle oldu
0 oy
tarafından
Yok ya bir güzel olmaz brn hoslanmiyorum öyle karışık gibi geliyo alt katta ikisi yan yana isterdim en çok güneş alan tarafa 
tarafından
Mutfağı hiç istemiyorum güneş görmesini yada sabah güneşi görsün tek :))
tarafından
Neden ben olsam büyükçe bi mutfak yaptırırım bi l koltuk önüne bi masa koyarım 2 sandalye atarım o tam da akşam güneşi alsın konu komşu sohbet mekanı tam mis gibi
0 oy
(14,246 puan) tarafından
Ben ayrı yaptırırım yeri geliyor yemek yiyoruz bi an misafir geliyor yemek kokusu bi yandan 3+1 olsun kocaman olmasına gerek yok yatak odasi takımı ve oturma grubu rahat sigsin yeter öyle aman aman büyüklük istemem ama yüksek tavan isterdim açıkçası annemlerin öyle çok da güzel 
(14,246 puan) tarafından
Ay bide imkan varsa camasir odasi çok güzel oluyor ya bütün ütü camasir her işini orda görüyorsun mis gibi
0 oy
(829 puan) tarafından
Canım ben müstakil ev yaptırsam mutfak kesinlikle büyük olsun isterim. Erzak yeri mutlaka yap ayrı bir kiler gibi birşey yüklük yapardım büyük birşey . Mutfak hem oturma hem de yemek olarak kullanılan evler var o tarzda güzel olur 
0 oy
tarafından
Ayrı olsun isterdim hatta hayalim var eşimle beraber 

2 katlı müstakil ev üst katta kendi odam kızımın odasi giyinme odası alt katta oturma odası kocaman mutfak misafir oturma odası eğer bir odada olursa misafir yatma odasi böyle bir düzen kurmak isterim mutfakta gizli  kiler yaptırırım  dışarıda her yeri çiçek ağaç ekerim özellikle çardak yaparım evin her tarafına cam ağacı dikerimki içeri gözükmesin diye sade döşemek isterim evi ıvır zıvır pek sevmem hem sade evin temizliği bile güzel olur böyle bir hayalim var Rabbım nasip etsin insallah
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Benim istediğim alt kat mutfak ve oturma odası olsun geniş geniş üst katta misafir odası yatak odaları olsun birde boyunca balkon inşallah nasip olur
0 oy
(330 puan) tarafından
Ben koridorlu evleri seviyorum hepsi ayri ayri olmali odalrin mutfagin faln.

Bazi evlere gidiyorum kutu icinde kutu sanki bir hola giriyon sonra bir odaya o odadan mutfaga geçiyorsun cok sacma burda bir kav tanidigimin evi oyle bide yeni yapmislar. Musafir otururken belki çöp faln dokucem ne diye gorsunler belki yemegimin dibi tuttu niye salona koku girsin 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 498 göst.
5 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensimibekliyorum (192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,727 soru

23,669,682 cevap

309,475 kullanıcı

...