0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (519 puan) tarafından
Anneler 4 aylık olmak üzere oğlum gündüzleri toplam en fazla 1.5 -2 saat uyuyor. Uyutamıyorum bir türlü. Sizde öyle birşey yaşadınız mı? Neden böyle oluyor 

5 Cevaplar

0 oy
(4,293 puan) tarafından
4 ay atağı yaşadık biz 4 aylık olmasına 1 hafta vardı 35 gün sürdü uykusu olmasına rağmen uyumuyordu çiçeğim uykuya geçene kadar çok ağlıyordu ama geçiyor annesi 
(519 puan) tarafından
Oğlumda öyle uykuya zor geçiyor. Uyusa da yarım saat ancak uyuyor o da en fazla
-Reklam-
0 oy
(14,222 puan) tarafından
Ben yasamadim ama atak haftasi varmis sanrm daha cok bozulcak her donem ayri
(519 puan) tarafından
Olabilir
0 oy
tarafından
Hayatım 4 aylık bebekler zaten uyumazlar gözleri daha net görmeye başladı kulaklari daha iyi duymaya başladı etrafı merak ediyo sesleri merak ediyo uyumazlar dua et gece uyuyo seninki :)
(519 puan) tarafından
İnşallah gece uykusu bozulmaz. UyutmAk için bir yönteminiz var mı
tarafından
Ah keşke canım benimki de sallanarak uyuyo ben o zamanlar şallar uyuturdum 1 saat uyusun diye hiç kalkmazdim 1 saati tamamlayınca bırakırdım kapıdan çıkmadan uyanirdi ben 1 saat uyku 2 saat uyanıklık şeklinde yaptım uykuları he ayağımın üstünde geçti uyanık zamanlarında da işlerimi yaptım ben nereye oğlum oraya
(519 puan) tarafından
Anladım. Ağlıyor uyuyamadığı için. Ayakta sallamayı deneyeyim birde
tarafından
Yani dene ama çok sallama ara ara salla ayağında ona da alismasin o da kötü oluyor biz bırakmadık
0 oy
tarafından

Ah tatlım 9 ay olana kadar denemediğim yöntem kalmadı uyuması için kimi bebek hiç uyumuyor malasef en son çağreyi yerde uyutmakta buldum şuan 11 aylık rahatım çok şükür <3

(519 puan) tarafından
Yerde derken nasıl yani
tarafından
Uyuduğu zaman yere yatırıyorum döne döne uyuyor beşikte olunca döndüğünde kendini uyandırıyor sizin için erken tabiki o dönemde elektrikli beşik almıştık Bz yoksa imkanı yok wc ye bile gidemiyordum s sallamayı bıraksam uyanıyordı
(519 puan) tarafından
Anladım inşallah çabuk atlatırız bu dönemi.
0 oy
(258 puan) tarafından
Benim kızım gündüzleri hep uyanıktı. Bizimkiler bana gece uyuyan bebek gündüz uyumaz uyutmaya çalışma dediler. Sadece uykusu gelince gözleri kan çanağı gibi oluyordu bende kangruya koyup evi geziyordum. Yarim saati geçmiyor genelde 15 dk sonra yine uyanıyordu ama o kestirme ona yetiyordu. Uyutmaya çalışma bol bol oyna etrafı gezdir çok meraklı oluyorlar. Kangru kullanabilirsin onda gezmeyi çok seviyorlar etrafı gördükleri için 
(519 puan) tarafından
kanguru var da 4 aylıkken erken olur mu acaba diye düşünüyorum
(258 puan) tarafından
Ben 4. Ayda başladım
(519 puan) tarafından
Şuan kaç aylık bir sıkıntı yaşadınız mı
(258 puan) tarafından
Yo yaşamadım canım şuan 7 aylık hala arada gezeriz çok ağırlaştı diye ben taşıyamıyorum fazla yoksa daha sık gezdirirdim

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 317 göst.
0 oy
6 cevap 259 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 410 göst.
10 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,189 soru

24,397,794 cevap

349,899 kullanıcı

...