0 oy
865 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Geçen gün zorla bu yerlerde çalıştırılmış Bi kadının hayat hikayesini dinledim ne kadar zor ne kadar iğrenç günlük 70 80 insan bedeninize sahip oluyor. Bu nasıl Bi sistem 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tabi ya hicbisey dışardan göründüğü gibi değildir yargılamak çok kolay
tarafından
Aynen balım ya valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zorla mı çaloştırılıyorlar bilmiyordum nasıl zorla mesela ne diyorlarmış 
tarafından
Canim yunus çevigin videoları var ordan dinleyebilirsiniz yotube de
(40 puan) tarafından
Yani kölelik gibi bir şey seni ya baban satılıyor ya kocan yada kötü adamların eline düşüyorsun satıyorlar devlette vergi alıyor yani ****** bile vergisini ödüyor ayrıca evlenemiyor evlenmesi için de çok yüklü para ödemesi gerekiyor kanunlar var
tarafından
Sözde yüzde 90 Müslüman
(40 puan) tarafından
Zina serbest maalesef öyle
(40 puan) tarafından
Para gelsinde nasıl gelirse gelsin
tarafından
Ben hiç bilmiyordum böyle olduğunu açıkçası hiçte araştırmadım üzüldüm şuan
tarafından
Geçen bir elbise satacaktım kızın biri yazdı abla bu bizim meslekte olur mu diye bende anlamadım ilk olur canım dedim sonra dedi kız abla teşekkür ederim ilk defa biri mesleğini bildiği halde bana küfür etmedi diye
(51,775 puan) tarafından
katatrsiz var YouTube da https://youtu.be/EFhA-ZWJiXo bak bu yeni bayagidir izlemiyorum cok etkiliyo beni
tarafından
Eski sistem değil ya uydurmayin kuaför işletirken konsların hepsini kabul ediyordum ben saç makyaj için.  Hepsi para için yapıyor. Hatta karının biri adamı dolandırmış mekan ismini değiştirip şehir değiştirdi kurtuldu adamdan.
(1,935 puan) tarafından
Türkiye deki bütün hepsini tanımıyorsun ne için girmiş ne etmiş asla bilemezsin bu kadar kesin yargı ile konuşma bilmediğin şeyler çok isteyerek yapan var ama istemeyerek zorlanan da çok
(10,129 puan) tarafından
Yemin ağzım açık kaldı nasıl devlet o kadınlardan vergi aliyo ben o işin yasak olduğunu sanıyordum megersem serbestmis ve vergiliymis bir yaşıma daha girdim
tarafından
Yasak zaten . Genelevler kapatıldı Pavyonlar açık . Pavyonda ki kadınlar da garson diye gösterilerek çalışıyorlar . Müşteriyi beğenirlerse oradan çıktıktan sonra otele gidiyorlar
(10,129 puan) tarafından
Tövbe yıkılsın dunya şerefsizz erkeklerin basina
tarafından
Evet evet bizim evin yanında pavyon var reşonun yeri :) kadınlar geceleri sarı taksiye binip adamlarla gidiyor ama nereye bilmem
(1,383 puan) tarafından
İkbos bende katasisi çok izlerim orda kimlerin hikayesine yasanmisliklarina şahit oldum içler acısı bir durum :((
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Hayatsiz kadın Ayşe miydi izledigin
tarafından
Evet ya ne acıydı yunus çevigi de dinliyorum
(51,775 puan) tarafından
0 oy
(7,443 puan) tarafından
Katarsizde izledim bikac dayanamadım ağladim ya ne hikayeler var ve elini verdiğin an kolunu kaptiriyosun diyorlar ya kaptirmadigin yer kalmiyo bı düşünce o dinlediklerimde amcası dayısı abisi veriyo sonra zaten cikarmiyirsun ordan 
(7,443 puan) tarafından
Etek giyneceksin diye zorlarmis sonrası zaten... Çocuklarınızı amcası dayisida olsa kucaklarına almalarına izin vermeyin diyo insan insanlığından utaniyo
tarafından
Eskidendi artık o zorlama.  Şimdi sana senet imzatlatsa bı b.k yapamaz afedersiniz
(7,443 puan) tarafından
Canım borc çıkarmışlar onu öde çık demişler ee borç bitmiyo diyo sırf ödemek için 50 60 kişiyle birlikte oldum günde diyo öyle fena ki
tarafından
Eskiden yaşanmış bir durumdur canım kaçıp gittikten sonra ne bk yapacaklar öyle kolay değil o işler artık biliyorum çünkü kuaförken kimse o kadınları kabul etmiyordu hepsini hemen hemen her gün dinliyordum
(1,935 puan) tarafından
Kimse yaşamadığı olayın masumu değildir
0 oy
tarafından
Canım uçurum diye bir dizi vardı eskiden ben arada bakarım hala o dizi bu işlerde zorla çalıştırılan kadınların hayat hikayesini anlatıyor çok güzel bir dizi tavsiye ederim izlemeni Mehmet Ali Nuroğlu ve Selçuk Yöntem başrolde iki tane de yabancı kadın var kız kardeşi canlandırıyorlar birde Funda Eryigit ve Enişte arıkan var izle kesinlikle çok üzücü ama tüm gerçekleri anlatıyor 
tarafından
Ne zor bir şey kadın olmak ne zormuş Allahım
tarafından
Vallahi aynen öyle :( Allah evlatlarımızı korusun iki kız çocuğum var tek dileğim ömürleri boyunca hep iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim bütün evlatları <3
0 oy
(51,775 puan) tarafından
katarsizde görmüştüm bende dayıları abileri satmis cogunu çok üzücü aile en onemli faktor 
0 oy
(3,502 puan) tarafından
Kırmızı oda filmin de izlemiştim çok kötüydü ya rabbim o duruma düşürmesin kimswyi 
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Valla kimse isteyerek bu işi yapmaz zaten mana bulunmamali bende izlemsitim ne hayatlar var bilmediğimiz 
tarafından
Tabi canım dilin kemiği yok her tarafa döner Allah korusun
tarafından
Vallaha isteyerek yapan bir ton insan var bacım başta para için giriyorlar o işe sonra para tatlı geliyor devam ediyor. Konsun birine bu işi birak sana holdingte iş vercem de hayatta bırakmaz çünkü para var o işte
(1,935 puan) tarafından
Murvetcevik hemen her yorumda adın var bak sana gelenler öyle olabilir olmayan çok zorla çalıştırılan var eşimin kuzeni polis neler söylüyor halimize şükrediyorum
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Malaesef çok zor Allah yardımcıları olsun hayırlı kapılar açsın 
0 oy
(10,129 puan) tarafından
Yazık ya iyiki cehenem var birde.diyolar cehenem daha çok kadınlardan ulaşacak deli oluyorum bence serefsizz erkekler daha çok olacak cehennemde kadınlar daha az olacak 

İlgili sorular

+4 oy
9 cevap 308 göst.
+2 oy
29 cevap 918 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde anne34 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 315 göst.
0 oy
11 cevap 969 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (86 puan) tarafından soruldu

410,767 soru