0 oy
184 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (776 puan) tarafından

image

kızlar bundan almak istiyorum ben ısıtıcılı instagramda gördüm sürüp cırt cırt çekiyor 2 dk da :) tüyleri çoğaltma falan yapmaz değil mi 

4 Cevaplar

0 oy
(776 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

bir de bu marka var hangisi daha iyidir kızlar yardımcı olur musunuz lütfen 
(7,155 puan) tarafından
Sesı daha kaliteli kesinlikle. Makinasını bilmiyorum ama rollonu kısa tüyleri bile alıyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Makinesi farklı ama kartuş olarak bunu kullanıyorum a101 den almıştım gayet memnunum 
(776 puan) tarafından
Makinesinin markası ne canım ben ilk defa ağda kullanacağım kendi başıma kartuş dediğin şu içine takılan değil mi
tarafından
Agia yine ama benimki altın sarısı renginde beyaz değil evet canım makinanın içine giren kartuş oluyor
(776 puan) tarafından
Bütün vucuda kullanabilir değil mi csnım ben daha önce hep epilstörle aldım ama ama çok uzun sürüyor bir bebeğim var bir de hamileyim zor oluyor hastaneye gideceğim vakit iki saat uğraşıyorum bebekle bu daha pratik olur diye düşünüyorum.
tarafından
Kartuşların üzerinde hangi ciltler için kullanılacağı yazıyor canım ben bikini için hassas cilt olanı alıyorum diğer bölgeler için ilk attığın resimdeki kartuşu
(776 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim makinenin ısınması 20 dk sürüyor diye yazmışlar öyle mi acaba :)
tarafından
Hiç dk tutmadım canım takıyorum işlerim varsa yapıyorum baktım erimiş bismillah deyip başlıyorum :)
0 oy
(3,121 puan) tarafından
Üstteki nden aldım ama beceremedim ben.. heryerim yapış yapış oldu çokta pratik gelmedi bana yani birkaç kezdenedim ... Makineye alışık olunca heralde tekrar makineye döndüm
(776 puan) tarafından
Bende braun epiletörle alıyorum canım ama bende hormonal bozukluk olduğu için tüylenmelerim çok fazla bir bebeğim var bir de hamileyim 2 saat sürüyor epilstörle uğraşmak o yüzden pratik olur mu diye düşündüm
tarafından
Kız neyini beceremedin sür komple bacağına 2 kat 3 kat yapıştır çek bacakta kalan ağdayıda bezin tersi ile aldır sonrasında zaten yağlı temizleme mendilleri var :)
(3,121 puan) tarafından
Benimki de Braun canım ben zaten 2 ayda bir alırım bacak koltuk altı çıkmaz yani fazla.. ağda zor geldi sevmedim yapış yapış olmasını:)) ısıt yapıştır tekrar soğudu tekrar ısıt amann uğraşamadım
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Ben boncuk ağda aldım almqz olaydım iğrenç bişey. Alırsam bu roll on lardan alacagim. Agiss in bı farklisi var kardeşimde çok memnun.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 37 göst.
21 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Glcnm (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
9 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde 66saniye (999 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (483 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 306 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,813 soru

12,321,056 cevap

38,954 kullanıcı

Kategoriler

...