0 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından
Kızlar bodrumda oturuyorum 36 haftalık hamileyim. Gebeliğimin başından beri sürekli gittiğim bir dr vardı son zamanlar da çok anlaşamadık çok sinirli kaba bir adam dı sorduğum her soruya kızarak cvp verir beni tersler di. Bende artık randevularımı o dr ye almadım bir iki kere başka dr gittim şimdi doğumum olunca ilk hangi doktor la devam ettiysem o mu girer doğuma yoksa doktor seçimi yapa biliyormuyuz

1 cevap

0 oy
tarafından
Özel mi devlet mi devlette nöbetçi doktor kimse o bakar canım bu her yerde böyledir özelde zaten istediğiniz doktorla doğum yapıyorsunuz 
(134 puan) tarafından
Yani gebeliğin başından beri hangi dr ile devam etmişsem o gelmiyor doğuma öyle mi. Hangi dr görevliyse o gün o girer doğuma. İnşallah o gittiğim dr girmez doğuma yoksa çok kötü olurum
tarafından
Normal mi olacak canım
(134 puan) tarafından
Henüz bilmiyorum randevum 9 haziran ozaman öğrenicem inşallah. Ama geçen pazartesi gittiğimde bebeğin başı aşağıda dedi bilemiyorum artık
tarafından
Normal doğum olursa zaten doktor acil birşey olmadığı sürece doğuma gelmez ebeler yaptırıyor doğumları canım sadece sabah çıkış için kontrole gelir o kadar
(134 puan) tarafından
İnşallah ya
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 143 göst.
0 oy
4 cevap 475 göst.
0 oy
5 cevap 360 göst.
0 oy
3 cevap 322 göst.