Kol saati sevmiyorum sadece akıllı saatim var birtane oda nerde bilmiyorum
Saat takintım yok ama bu ara aksesuar diye almaya basladim gecen ay aldim bitane 4 5 tane alayim diyorum daniel klein aldim 950 tlye dedigim gibi takintım olsa yüksek fiyatlı alırdım amac aksesuar rose gold ve gümüş rengi
kuyumcudan almiştım geçen sene momentus markası 1200e
Benimkiler ta liseden bu yana alınan saatler çoğunun pili bitti kiminin de kayisi değişecek ama bunlar var bende bide akıllı saat şuan onu kullanıyorum bebe olduğu için çok iyi oluyor
İki sene önce kuyumcudan almıştım birde bı ara Trendyol dan ikinci bir TL olanlardan almıştım görseli güzel çok uygunA gelmişti onları günlük kullanıyorum kuyumcudan aldığımı özel günlerde kullanıyorum ama şuan foto yok
Eşim anneler gününde bunu almış begenerek kullanmaya başladım ne kadara aldı hiç fikrim yok
Belmond saatim var ,çok pahalı birşey değil alalı bir seneyi geçti şuan fiyatı bin yüz TL civarında Konyalı saatten almıştık kararma yapmadi taslarida düşmedi gayet sağlam digeride cotondan çok beğenip almıştım resimde büyük çıkmış ama , ince kordonlu küçücük bir saat 200 TL civarında birşey ,bir tanede akıllı saatim var onu şuan bulamadım aramaya üşendim canım
1,491,319 soru
24,370,161 cevap
347,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın