0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından
Kızlar 11+5 haftalık gebeyim  doktorum ilk çocuğumu erken doğum yaptım diye( 34 haftalik) bu ilacı başlatmak istedi 16 haftalik başlıyalım dedi sorum kullananlar faydasını yada zararlarını gördunuzmu 

10 Cevaplar

0 oy
(979 puan) tarafından
Faydası çok zararı yok canm emin ol 
-Reklam-
0 oy
(1,751 puan) tarafından

Düşük olmamasi icin kullandim ben  fiti olarak beceremedim yani kendimi kasıyorum  :Do yüzden  ağızdan  kullandim ve bol bol uyku yapiyordu bende

0 oy
tarafından
Benim de düşük riskim vardı kullandım çok şükür durdu onun sayesinde tabi ben ağızdan alıyordum bazıları da alttan alıyor 
0 oy
(1,980 puan) tarafından
kullandım canım ben bir zararını görmedim alttan fitil olarak kullandım. 
0 oy
(634 puan) tarafından
Bende bulantı yaptığı için gebelik boyunca fitil olarak kullandım. Bir sıkıntı yaşamadım 
0 oy
(205 puan) tarafından
Tabi ki dusuğu engelliyor ben fitil olarak kullanmadım suyla yuttum başım dönüyordu doktor demişti zaten ağızdan alırsan  başın döner diye  
0 oy
(341 puan) tarafından
Benimde düşük riskim var diye kullanıyorum hem kızımda kullandim hem bunda kanamam oldu diye çok yorgunluk yapıyor uyku yapıyor çok faydalı ama 
0 oy
(486 puan) tarafından
Bende hafif lekelenme olmuştu doktor düşük riski için vermişti bir zararını görmedim çocuğum da kucağımda çok şükür 
0 oy
(7,639 puan) tarafından
 Faydası  rahîm duvarını kuvvetlendiriyor zararı uyutuyor du beni 
0 oy
tarafından
Progestan değil mi o??progestan ilk üç ay kullandım her gebelikte ilk üç ay doktor veriyormuş hastalara ilk üç ay düşük riski olduğu için onu önlemek için,evet kullandım yani zararı neden olsun ki düşüğü önlüyor ihmal etme,uyku yapıyor biraz bende yapmıştı onun haricinde zararı yok.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 110 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (1,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
7 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yv (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 172 göst.
0 oy
0 cevap 37 göst.
25 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muzeyyen14 (29 puan) tarafından soruldu

404,896 soru

12,129,206 cevap

36,496 kullanıcı

...