0 oy
467 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,254 puan) tarafından
https://ty.gl/8vtbxe86mq

Direk koleksiyon linkini ekledim hepsi aynı gibimi olucak bilemedim ama en favoriledigim bunlar zaten cigit kalitesini bilen bilir mükemmel birşey.

9 Cevaplar

0 oy
(2,965 puan) tarafından
Şortlular çok benzer olmuş ama fiyatları iyiymiş
(3,254 puan) tarafından
Mor renk moda sanırım bu yıl
-Reklam-
0 oy
(858 puan) tarafından
Hep birbirinin aynısı gibi ya bir de lcw bakabilirsin orda da indirim vardı geçenler de baya 
(3,254 puan) tarafından
Ya benim şansıma bilmiyorum lcv den ne adiysam hep renk soluyo eski gibi duruyor. Burdan cigitden iki takım aldım belki kış boyu iki güne bir yıkandı maşallah ne solma oldu nede kumaşta hasar. Bu sefer yazlığı çiğit alayım dedim
0 oy
tarafından
Lcw ve kotondan aldım miniklerimin yazdıklarını. 1200 tlye hallettim ben işi.

Önümüzdeki ay e bebekten mont alıcam kış için fiyatlar uçmadan.
tarafından
Bir elbise üç takım kızıma 3 takım da oğluma. 150 tlye takımlar var evde ve dışarda giyebilecek bakabilirsin. Kotondan 100 TL tişört 100 TL tayt. 100 tlye de zıbınlı altlı takım. İndirimde olanlar oluyor mağazaya gidip bakabilirsin canım.
(3,254 puan) tarafından
Sen direk magazafanmi aldın canım . Ben kotondan bir takım almıştım kalitesine bayıldım. Ama lcv den aldıklarım hep soldu neden kaynaklı bilmiyorum
tarafından
Evet canım mağazadan aldım. Bazıları soluyor evet ama bazıları da taş gibi. Kuponum vardı iki gün önce çıktı verebilirim istersen alırsan haber et lcw
(3,254 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım. Bı bakayım da orayada. Ama magzada kupon geçerlimi
tarafından
Değilmiş canım netten alırsan diye dedim. Sordum ben normalde geçerli diye biliyordum ama değilmiş
0 oy
(13,154 puan) tarafından
Ahh ahh cigit almis basini gidiyo gecen sene takimlar almistim ogluma birde tsort birsuru 30dan almistim iyikide almisim buyuk aldim hep
(3,254 puan) tarafından
Ah iyiki almışsın malı çok kaliteli demi ya
(13,154 puan) tarafından
Mallari cok guzel.canim ben hep aliyorum cigitten
0 oy
(4,121 puan) tarafından
Baya da uygunaa almışsınız güzel günlerde kullansın küçük hanım 
(3,254 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım.daha sipariş girmedim de önce babasının rızasını da almak lazim
0 oy
(1,324 puan) tarafından

Ben cigitin ürünlerini çok beğeniyorum bende favorilemişim aldıklarını :Dben beğendim soft ve şık

0 oy
tarafından
Güzel ve rahat 
0 oy
tarafından
Fiyatlar iyi. Modellerde güzel ama hep aynı tarz.  Mesela birazda karakterli alabilirsin 

Ben minie mouse çok seviyorum
0 oy
(40 puan) tarafından
Ayy çok güzeller güle oynaya giysin

İlgili sorular

+4 oy
18 cevap 782 göst.
25 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (13,154 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 762 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 4Avakado (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy