Kızlar geçen bi sayfada gördm kendisi ebe çocuklarını asla bagirmadigni anlatiyor bağırmayı normalleştrmeyn diyor. Gerçekten bu mümkün mü böyle olan anneler var mi. Kızım gündüz cok az uyudu kaynanamgile gitmistk. Orda da yoruldu gelince hemen 8.30 deyince uyudu ben sabaha kadar uyur sandm ama malesef 10.30 da geri kalktı. Ve biraz önce zorla uyuttm. En sonunda dayanadm kizdm biraz. Şuan ise ağlıyorm neden zorla uyuttm neden kizdm diye. Kendimi kötü anne olarak görüyorm. Belki açtı ondan uyumadı diyorm. Uyanınca bir kaç bisey yemişti. Ama gündüz orda da bisey yemedi pek. Oysaki daha küçük 13 aylık. Ona neden kizdm ki kendimi çok kötü hissediyorum. Benmde o kadar uykum var ki. Eşimde gitti yatti sen uyut diye. Gerçekten kötü bi anne miym
Oğlum 20 aylık hiç bagirmadim sesimi yukseltmedim kimsenin de yukseltmesine kizmasina izin vermedim.yeri geldi vurdu burnumu kanatti yeri geldi canımı çok acıttı yeri geldi en sevdiğim tabağımi kırdı yeri geldi dolabimi bozdu ama ben oğluma hiç kızmadım.benden korkmasini istemiyorum.
1,492,925 soru
24,393,322 cevap
349,462 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın