0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
Soru başlıkta kızlar

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

İki hamileliğimde de yerleşme kanaması yaşamadım canım <3

(14,126 puan) tarafından
Benim de ikisinde de olmadi ama ikincimde 7 ya da 8 de baya dusuk yapar gibi bir kanamam oldu lavbya yetisemedim o derece coktu dusuk yapyrim diye gittim hatta
(60 puan) tarafından
Hadi ya ama sağlıklı şuan değil mi
(14,126 puan) tarafından
Evet sukur 16 aylik oldu ama dusuk yapiyorum diye gittim okdr kanamam vardi doktora gittim bi baktim.kalp atisi sok olmustum doktor bile anlamadi kanama alani yok dedi her sey yolunda dedi
(60 puan) tarafından
Hadi ya valla benim çok afedersin ama çamaşırı kirletmeyecek kadar ama her lavaboya gidişimde peçeteye gelen kahverengi bir akinti gibi leke gibi bir değişik bisey var. İnşallah düşük falan olmaz. Doktor korkacak bir durum yok dedi ama kendimi avutamiyorum
(14,126 puan) tarafından
Rabbime emanet Rabbim saglik versin sagliklabgelsin ins benimde dusugum var kanamasini bildigim icin dusuk yapiyorum diye gittim o derece coktu kanamam
-Reklam-
0 oy
(13,613 puan) tarafından
kizimda da bu sefer de olmadı bende
(60 puan) tarafından
Hadi ya valla maşallah maşallah ne kadar şanslısınız benim başıma da böyle garip bisey geldi ara sıra tedirgin ediyo ama bakalim
(13,613 puan) tarafından
doktora daniştınız mi genelde oluyor denıyor ama
(60 puan) tarafından
Tabi sordum da şey dedi parlak kirmizi olmadığı sürece korkacak hiç birsey yok dedi kahverengi kanamalar rahim içi kılcal damarlardan olabiliyor dedi. Bebek yerleştiği ve kendisine yer açtığı için rahim genisliyormus ona bağlı olarak da kılcal damarlarda kanama olabiliyormuş risk gormedi
(13,613 puan) tarafından
o zaman tamam fazla stres yapmayın bi rısk olsa soylerdı
0 oy
(91 puan) tarafından
Benim 3 gün sürmüştü canım 
0 oy
(4,349 puan) tarafından
Bende de hiç olmadı ya 
0 oy
(2,511 puan) tarafından
2, 3 gün canim kahverengi olmuştu 
0 oy
(1,418 puan) tarafından
Gün deglde saatlikti.  Adet oldm sandm ped koydm hiç bisey yoktu. Çok az gelmişti bende

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
5 cevap 114 göst.
+1 oy
16 cevap 619 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 269 göst.

406,278 soru

12,181,037 cevap