Kızlar iyi akşamlar cok sinirim bozuk sizden fikir almaya geldim. Afedersiniz eşimle bir seyler yaşıyorduk o sırada bebeğim uyandı odasına gittim mamasını vermek için, döndüğümde eşim olacak terbiyesiz insan telefonla oynuyodu şüphelendim aldım baktım prno izliyomus. Okadar canım sıkıldiki kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki ben yetemiyorum da başkalarına bakarak kendini tatmin etmeye calisiyo. Sebebini sorduğumda açık konusucam kusura bakmayın lincleyeceklerde yazmasın gerçekten bu konuyla ilgili fikire ihtiyacım var. sebep olarak inmesin diye izledim diyo. Bende bana bakarak değil de onlara bakarak mi indirmemeye çalışıyorsun diye söylemde bulundum. Saçmalama falan herkes izliyo diye üste cikmaya çalıştı. Bugün bunu yapan yarın başka kadına da gider dedim. Aldatmak sadece cinsellikle olmuyo, gözlerinle de aldatiyosun dedim ama çok buyutuyosun diye üstünü kapattı. Konuşmuyoruz şimdi. Bu nasıl bir terbiyesizliktir okadar kırıldım gücendim ki kendimi begenilmemis gibi hissediyorum. Ne yapayım şimdi ben bu adamı
Böyle şeyleri burda nasıl tartışabiliyorsunuz bana çok ilginç geliyor. Yani bu konuda kim size nasıl bir destek verecek? izleme dedin tekrar izleyeceğini dair savunmalı cevap aldın. Napalirsin ki? Bazen bazı şeyleri görmezden gelin ya. Sana demiyor gel sende izle diye. Sen dinen de usulende karısı olarak uyarmışsın. Günahı kendine. Napılabilir ki yani?
Ee oha ama yani çüş o kadarda uzun boylu degil
Ay deseydin ya aynı şeyi bende yapayım ne farkı var çocuğa mamasını yedirene kadar bende izliyim hevesim kaçmasın diye
Bak bakalım o zaman da aynı şeyi der miydi
Söyleyecel söz bulamadım
Özür dilerim gözlerim ben ne okudum
Erkeklerin doyumsuzluğu arayış içindeki halleri erkeklerin bu kitlesi acınası varlıklar haberleri yok
1,487,608 soru
24,318,500 cevap
345,197 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın