0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba

3 yaşında kızım var. 3 aksamdır uyduktan 2 saat sonra ağlayarak uyanıyor sanki biseyden korkuyor gibi davranıyor. Beni yanından ayırmıyor. Yarım saat bir saat sonra tekrar uykuya dalıyor. Acaba bu uyku terörü mu başına gelen varsa yardımcı olur musunuz ?

5 Cevaplar

0 oy
(8,581 puan) tarafından
Acaba rüya mı görüyor 
tarafından
Bende öyle düşündüm ama 3 gece üst üste aynı saatlerde aynı rüyayı görmez diye düşündüm:)
(8,581 puan) tarafından
Evet haklısın valla bilemedim neden olduğunu:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gündüz çok dizi çizgi film tablet telefonla oynuyor mu benim yeğen de 3 yaşında sürekli kepçe videoları izliyordu dediğiniz gibi olmaya başladı doktor direk izlediği videolara bağladı
tarafından
Oynuyor malesef ya. Izlediklerinide takip ediyorum masa koca ayı kukuli rafadan tayfa falan izliyor
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Valla benimkide öyle 17 aylık 4 ayından beri öyle uyuyana kadar da ağlar uyuduktan yarım saat sonra da bağıra bağıra uyanır bir gecede 4 5 kere kalkar bazen ne yaparsam sakinlestiremem doktora götürdüm ağrıyan eden bi yerimi var diye ilk de kolik dediler şimdide gece terörü diyorlar 
tarafından
Bebekken kolikti zaten ama artik büyüdü. Normalde uyuyordu geceleri. Bende dün gece şurup verdi ağlayınca bi yeri mi ağrıyor diye ama gündüz hic biseyi yok uyuduktan 2 saat sonra başlıyor huzursuzluk. Anlayamadim ne olduğunu
(1,334 puan) tarafından
Yani bizim hep böyle doktor incigina cincigina baktı gece terörü olabilir dedi çünkü ben telefon tablet vermiyorum gün içinde öyle geceye yansiyacak seylerde yaşamıyor
0 oy
(775 puan) tarafından
Bizde geçen hafta diş.çıkarıyoduk 2 3 gün hastanelerde geçti sürekli hit gel yapmaktan nolduysa bundan sonra oldu çocuğun huyu suyu öyle ni.değiştiki nasıl eskiye döndürcem bilmiyorum valla 
tarafından
Biz dis dönemlerini atlattık ama her gün farklı bi huyu çıkıyor İşte. Allah sizinde yardımcınız olsun dis dönemide çok zor
(775 puan) tarafından
Aminn aminn valla cümlemizin
0 oy
(5,926 puan) tarafından
Bnmkide tam aglayacakken besmele falan çekiyorum uykudayken onunla birlikte korkym bianda olenyapimca elimi başına sürüyorum burdayım annem diye diye sakinleştirirm
tarafından
Onlarida denedim ama cok fayda etmedi gibi
(5,926 puan) tarafından
Dualar falan oku başının önüne yasin falan bırak belki o olur

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 142 göst.
7 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Derya deniz (612 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 123 göst.
11 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 145 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde Edadgabakan (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 205 göst.
19 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,042 cevap

43,623 kullanıcı