Ya kızlar yapıdan mı yetiştirilmemizden mi bilmiyorum bi odunluk var bende yani böyle aşkım falan böyle sözler söyleyemiyorum eşime 8 yıllık eşim bi hayatım derim ama böyle içten aşkım canım demek istiyorum diyemiyorum dilime yakışmıyor o da çok aşkım lafını kullanmaz ama yine güzelim prensesim der mesela siz nasıl konuşuyorsunuz eşinizle çok istiyorum öyle konuşmak ama işte napmam lazım
6 yıllık evliyiz ve birbirimize isimle hitap edince kötü hissederiz alışkanlık olmuş artık
İse gider aksama jandarma bir kac saat mesajlaşmasak aramasam hemen yazar özledim diye
Şimdi buraya atarım da görgüsüz derler 2 kahve attık görgüsüz lafını yedik onunla daha beter derler
Bazen birbirimize gülo ve bilo deriz kemal sunalin filmini izlerken öyle şakalaşırken kaldı
Valla ben söylüyorum.. Aşşkımmm cağğğnım kocam diye başkasının yanında yapmak bana da yakışmaz ama baş başbaşayken böyleyiz hep o da öyle
ayı genelde hayatım kullanıyor ben yağdırıyorum
Alışmadık popişte dön durmaz misali canım. Benim gorumcemde öylemesela 14yillik evliler sürekli isimleriyle hitap ederlermiş nişanlıyken bile. Biz 4 yıla yaklaştık evleneli ben aşkım sevgilim.falan derim ama eşim biraz odunlasti Anca canım , hayatım diyor onada şükür
Hep canım diyorum çok nadir aşkım bebeğim sıralıyorm
Kocam da kocam derim
Sadece o değil tabi yakışıklı kocam canım aşkım bitanem vs vs
Valla bizde 4 senelik evliyiz ne nişan ne sevgili nede evlilik döneminde daha bir kez bile adı ile hitap etmedim oda bana etmedi en sinirli halimde adam derim mutlu hallerde herşey derim
1,491,103 soru
24,367,482 cevap
347,674 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın