0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hiç takmıyorum çok arada takardim hamilgmde dokunsam bile ağrırdi yarım atlet giyerdim hep doğum yaptım emzdirme sutyeni taktım hep ama göğüs acayip sarktı zaten zayfimi 54 kilo patlamış balon gbi sonmuş çok rahatsız oluyorum yaa kiloda alamıyorum bir yıldır süten kestim yani yarım atlet ler oliyro ya spor atleti belki toparlar dye taktım baya bı b.oka yaramadi aferdesniz slkionlu takınca rahatsız oluyorum ne takacam siz. Ne takarsiniz slikonlumu slikonsuzmu acaba ya

3 Cevaplar

0 oy
(3,178 puan) tarafından
Toparlayıcı sütyen diye geçiyor kom markasınki güzel silikon da yok tel de yok ama baya toparlıyor güzel dik tutuyor
tarafından
Goguslerin toplanmasına da faydası var mı onun ya benimde biri sarktı biri duruyo tobe estağfurullah kötü hissediyorum
(3,178 puan) tarafından
Onu bilemiyorum canım. Spor oImadan hiç bir sütyen hiç bir atlet hiç bir korse seni istediğin kadar toparlayamaz. Sadece düzgün görunuyor. Sarkmış görüntü olmuyor. Ama bende öyle fiziksel bir toparlanma olmadı. Spor da yaptım halde.
tarafından
Ya benim ikisi arasında fark var gözle görülür kendimden nefret ediyorum böyle olunca spor işe yarar mı ki tek taraf için
tarafından
Yani estetik ameliyat bile düşünüyorum diyim o kadar ciddi bi durum
tarafından
Sarkmıs gogusu spor dahı toparlayamaz bence, bende 2. cocugu dusunuyorum olduktan sonra dırek estetık yani, cop posetı gıbıler
tarafından
Dur hee gözde bi duru büyüsün benden önce yapma ikinciyi :D
tarafından
Bebişim senınkı kac aylık pardooonnn :D
tarafından
13 buçuk teyzesi :D olabilir yapma boşver
tarafından
Benımkı 33.5 teyzesı ama :D bence aklın varsa sen yapma suan
tarafından
Yok kız şaka yapıyorum Muhammed benim ağzımın payını verdi ben düşünmüyorum tek yola devam sen doğur anacim seninkini sevelim :)
tarafından
Muhammed senın agzının payını vermıs duru benım agzımın orta yeırne etti, 29 senelık hayatımda unıversıte sınavı ve calısma donemı dahil hıc bu kadar zorlandıgım bır zaman hatırlamıyorum bak mesela suan cock tuvalet egıtımı verdım dıye küsüp kaka yapmıyor 1 aydır ılacla kaka yaotırıyıruz poposunu sıkıykr yapmamak ıcın bugun oturdum agladım karsısında Allah ıcın bırak kakanı dıye :D
tarafından
Daha ikinciyi düşünüyon Allah akıl fikir versin kuzucum :)
tarafından
Ben tek cocugum esımde tek cocuk kardessız olmaz merveeee kardeşım olsun kanlım olsun demısler :)
tarafından
Yap kız doğur anacim :)
-Reklam-
0 oy
(858 puan) tarafından
Silikonlu takıyorum ben uyurken bile çıkarmam alışkanlık oldu artık 2 sene emzirdim kızımı hiç bir sarkma sönme vs olmadı 1.5 sene oldu emmeyi bırakalı önceden çok küçüktü göğüslerim şimdi 85 beden falan oldu önceden 75di sütyenin faydası olduğunu bilmiyodum ama ben 
0 oy
(1,760 puan) tarafından

image

benim de galiba yalancı sarkma oldu doğumdan sonra 
tarafından
Vala bnm orta derece iki ayy çok kötü yaa
(1,760 puan) tarafından
Benim de en hassas olduğum şey buydu sanki gün geçtikçe düzeldi gibi tek çocuk doğurdum cahildim çok kilo aldım şimdiki aklım olsa inan gebe diyetisyenine giderdim

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 56 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 308 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gizem_clk21eker (1,155 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 134 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Fidanozlem33. (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 197 göst.
13 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guzelanne1 (53 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,320 soru

23,619,411 cevap

306,735 kullanıcı

...