0 oy
229 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
21 aylık bebeğim uykuya geçişte asla emziksiz uyumuyor , avent kullanıyoruz sorun şu ki dişlerimiz olduğu için  haftada bir emzik parcaliyoruz bu ay 2 kutu avent parçaladı artık eşim de diyor iki haftada bir 250 TL ayda  500 TL emzik parasımi  verecegim diyor ,daha uygun fiyatlı kaliteli bir emzik önerebilecegiz marka varmı bebeğim ayırt etmiyor her emziği emiyor ama kaliteli birşey olsun içim rahat etmiyor ,uygun fiyatlı bir marka önerisi olan varmı 

8 Cevaplar

0 oy
(4,076 puan) tarafından
Bence emzik bırakmayı deneyin. 18 sydan sonrası iyi değil konuşmasına ağız yapısının bozulmasına sebep olur. En fazla 3 gün ağlar sonra daha rahat uyur 
tarafından
düzenlendi
Uyumuyor canım çok denedim 9 aylıktan itibaren biraktirmayi denedim ,avent kullandığımız için diş yapımız düzgün 21 aylık olmasına rağmen 3lü cümle kurabiliyor öyle sorunumuzda yok (baba buraya gel,anne beni bekle) gibi, bebeğimin bazı şeylere çok bağımlı hani onuda ağlatıp yipratmak istemiyorum sabah emziğini koparmış sabahtan beri meme yok diye ortada geziyor üzgün üzgün en sorun olan uyku vaktinde sorun oluyor , bugün alacağız mecbur yine, ama ne alsam avente yakın bir emzik varmı acaba uygun fiyatlı
(4,076 puan) tarafından
Dolaba bakın kullanılmamamıs uygun çok emzik vardır avent. Ama nereye kadar emecek annesi illa bırakacak yokken bıraktırmayı tekrar deneyin siz istikrarlı olun evet ağlamasına dayanamıyoruz ama onun iyiliği için. Kızım gün içinde değil de uykuda emziksiz yapamazdı 16 aylıkken emziğin ucunu kestim rahatsız oldu verdim eline ama istediği tadı alamadı bir kaç gün uyurken ağladı normalde kendi uyur ben sallayarak uyuttum bu şekilde unuttuk siz de deneyin ne kadar küçük olursa o kadar kolay unutur büyüdükçe daha zor. Kullanmayan çocuklar gördükçe güler özgüveni kırılır
tarafından
düzenlendi
Wee baby bakacağım canım ya bizde şöyle birşey var sallamiyoruz işte bebeğim sallanmaya alışık değil uykuya geçmesi için bir destek vermiyorum kendi kendine uyuyor , saati geldimi yatağına koyuyorum bebeğimi  emziğini veriyorum kendisi emziğini oynarken uyuyor sağa sola çeviriyor ısırıyor gün içinde cok kullanmıyor uyku saati gelince uyku arkadaşı gibi canım onuda elinden alirsam yatakta durmaz durmuyor yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eczanelerde 3 4 tlye de var 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
https://ty.gl/wk6okl3dk7 

Ayyy linktekini alsana kız ben çok heveslendim ama tutmadı benim oğlum çok tatlis oluyo bu emzikler 
(4,658 puan) tarafından
Biz de bunlardan kullandık:) her seferinde başka rengini alıyordum
tarafından
Ay çok tatlılar ama yaş essek sipasi emmedi ki alıyım
tarafından
Teşekkürler canım bunlar yuvarlak uçlu çok tatlılar bir bakayim
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Oğlumda emzik kullanıyordu bıraktık şükür. Marka ayirt etmediği için şansı idim. Migros ya da carrfoursa da wee baby emzikleri indirme giriyodu onları takip ediyordum. 
tarafından
Teşekürler canım bende dedim eşime migrosa bakalım diye bugün olmadı wee baby falan birseyler bakacağım
0 oy
(604 puan) tarafından
We baby alın heryerde var benim kızımda onu kullanıyor tutmada hiç sorun olmadı 
tarafından
Herkes wee yi tavsiye etmiş teşekkürler
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Chicco nun ful silikon emzikleri var canım.ha o da pahalı ama taş gibi mübarek emzik.ben kızımda kullandım onu.
tarafından
Sağol canım onada bir bakayım yani fiyatı aslında bir kere alcaksam önemli değil bizimki haftada bir kopardığı için :)  Chicco iyi marka diş yapısınıda fazla bozmaz
(11,927 puan) tarafından
Yok iyi vallaha kuzum.
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Wee kullanıyoruz 282378228 adet stoktavar 25 TL ydi aldıgımda şimdi 50 den fazla
tarafından
50 olmasına raziyim canım avent çok pahalı ya haftada 1 emzik koparıyoruz aylık 500 lira emzik parası veriyoruz ,eşim migrostan wee emzik getirdi şimdi damaklilardan  ,biraz emdi uyutamadik eski kopuk emziği emiyor kemiriyor şuan ötekini almadı  :( alışamadı
(9,238 puan) tarafından
Zamanla alısır canım
0 oy
(135,102 puan) tarafından
bacim birakma zamani gelmis artik alma bence
tarafından
düzenlendi
İşte desteksiz uyuyor sadece uyurken emiyor emziğini canım salamiyorum bebeğimi yatağa bırakıyorum emzigini veriyorum hani evde yoktu şimdiye kadar uyumadı resmen bize terör estiriyor şuan uykusuzluktan ,babası marketten  wee babynin emziğini getirdi onuda sevmedi avent alacağız bu gidişle yine , her hafta bir tane koparmasa sorun yok güzel emzik yetistiremiyoruz artık
(2,307 puan) tarafından
Desteksiz uyuyor ya, bu sana büyük bir nimet. Al boşver. Yazın daha çok dışarda saklayıp iyice yorarsın. Direk uykuya düşer belki . Biraz daha bence sık dişini. Beni görsen bi tek derdim emzik olsun dersin :(

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 133 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 186 göst.
3 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hira&Hilal (7,116 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 559 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 535 göst.
6 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ❄❀GÖKTUĞ'UM❀❄ (6,921 puan) tarafından soruldu

410,742 soru

12,359,050 cevap

41,329 kullanıcı

Kategoriler

...