0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (366 puan) tarafından
Yapmayı düşünüyorum hepimiz için ama her adeti ne kadar buzluğa bırakmalıyız, yemeklere ne kadar bırakmalıyım sağlık için istiyorum da ne kadar kullanılmalı her yemekte bilmiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tek yemeklik ayarla at buzluğa istediğin zaman istediğin kadar kullan 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla ben yapıyorum pet bardaklara köyü öyle döndürüyorum yemekere koyuyorum zamanına hiç dikkat etmedim 
0 oy
(116 puan) tarafından
Ben her yemeğe 1 sb koyuyorum. 
0 oy
tarafından
Ben Pet bardaklarla dolaba atıyorum yemek ya da çorba yapacağım zaman bize yeterli oluyor 
0 oy
(7,076 puan) tarafından

image

Beim bole buz kupu torbalarinda pilava 2 kip bi tencere cirbaya 4 kup atarim
(7,076 puan) tarafından
Benim esim et yemez ona caktirmadan atiyorum yogun olmadin tadi diye:))
0 oy
tarafından
Ben karton bardağa koyup buzluğa atarım bir tane yeterli oluyor 
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Ben kendim kaynatiyirum en az 8 saat kısık ateşte kaynatirken soğan sarımsak ta tüm atıyorum 1 rer tane sonra Pet bardaklar varya onlara bırakıyorum soğuyunca buzluğa koyuyorum o şekilde üstlerinde poşetle kapatıyorum. Buz poşetine bıraktım Bi ara çok pişman oldum şimdi dolaptakoler biterse şu hallet kutuları varya tertemiz yıkayıp onlara bıkıp öyle atacam buzluga
0 oy
(14,911 puan) tarafından
Ben buzluk kaplarına koyuyorum çocuklara günlük çorbalarına koyuuorum pilava bulgura da koyuyorum 

Pet bardaklara da koyuyorum onu da sulu yemek yaptığım da kullanıyorum kendimize 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 132 göst.
10 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysekubramutlu (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
14 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sustumm.. (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
15 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,064 soru

23,728,248 cevap

313,382 kullanıcı

...