Benm ablamın kızı var benden bir yaş küçük birbirimize gider gelirdik bende evliydim oda evliydi sonra benm dogumuma yakın onun eşi ceza evine girdi ben hastanede doğum yaparken üç yıl öncesinden bahsediyorum bu arada oda beni beklemeye hastaneye gelmiş hamilelikte çok kilolu ve ödemliydim çok cirkinlesmistim neyse ablamın kızı büyük ablam ve küçük ablam annem eşim doğumda beni beklemişler ekrande benim doğum yaptığım haberini alınca herkez evine dönmüş eşim herkezi tek tek evine bırakmış annemi iki anlamı birde ablamın kızını en son arabada ablamın kızı kalmış normalde eşi ceza evinde olduğu için ya ablamgilde ya annemgilde yatardı o günde ne hikmetse evine gitmiş eşimle baya samimi görmüşler neyse ben doğumdan çıktım bir gün sonra kavga ettik eşim elbiselerini alıp evi terk etti
Ah canım ya okudukça geçmişim geldi aklıma bir ağırlık çöktü ben daha evlenmeden baya önce bir sevgilim vardı 1 sene sevgili olduk ama onun ailesi hep biliyordu beni gelinleri olarak görüyorlardı ama ben oturupta konuşmuşlugum yoktu neyse ben onunla ya yüz yüze yada Facebook üzerinden konuşurduk ama benim telefon yoktu tabi daha 16 17 yaşındaydım amcamın kızı vardı onların bilgisayarlarından girerdim tabi teyzemin telefonundan da girdim bunu teyzemin kızı da biliyordu şifreyi fln teyzemin kızı da konuşmaya başlamış biliyor ya benim çok nadiren girdiğimi ordan her şeyi konuşmuşlar ama silmemis amcamın kızının sevgilisi onunda arkadaşıydı demiş işte Tuba uzak dursun onda iyi birisi değil diye tabi ben daha olayı anlamadım neyse bir gün girdim Facebook'a görmez olaydım eve bile almış kuzenim dükkanlarına aklına ne gelirse her şeyi silmemis gördüm yani hiç konuşmadan amcamın kızının sevgilisine söyledim benden uzak dursun Allah'a yakın olsun dedim çok konuşmak istedi bn hiç bir şekilde istemedim o sene içinde gitti kendinden yaşça büyük biriyle evlendi kuzenimde başka biriyle evlendi çocuğu olmuyor 3 senedir ikiside Allah'ın dan buluyor anlayacağın sen Allah'a havale et sadece izle
Umarım gerçek değildir eşinden yediğin darbe bir şekilde atlatılır belki ama yeğenin den yediğin kazığı asla unutamazsın Allah ıslah etsin
1,489,151 soru
24,340,433 cevap
346,008 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın