Benim adım olmamasına rağmen çok ilgimi çektiği için ve beğendiğim için adım Pınar diyordum bide barbie bebekleri klozete atıp kaka yaptınız diyip duşakabinde yıkıyordum şampuanla ahhshgsjshd
Sizin var mıydı böyle manyak şeyleriniz???
Annemin terliğini hunharca yemek en büyük zevkimdi
Tuvaletin duvarlariyla sohbet ediyordum gunluk ne olduysa oraya anlatiyordum
Annem evden gidince kardeşimle maç oynuyorduk zorla oynatıyordum kardeşimi
Sümük yiyodum ıyyyyy hahaa kendimden iğrendim
Annem oturduğu zaman annemin ettiğini kaldırıp he ayaklarımı altına sokardjm
Tuvalette şarkı söylerdim hani yankı yapıyorya çok güzel sesim var sanırdım
Barış manço dağlarrr dağğğlaarrr kurban olam yol ver geçem
Beden dersine müdür yardımcısı giriyordu angaranin ayazinda bizi sıraya dizer koşun bahçeyi türk ayın ders boyunca ben dan bakicam kaytaririm sanmayın derdi bende hocam ben yüz felci geçirdim soğukta kalmamam lazim deyip sınıfa cikardim adami bi sene kandirdim arkadaslara çözüm bulamadim ama kendimi kurtarmistim(cidden yüz felci geçirdim ama soğuğa çıkma yasağı falan yoktu geçmişti )
Yeni yeni yürürken çaydanlık la köpeğin kapasina vurmuşum annem hep anlatr köpekte isirmiş tabi dudağımdan o değil ama bir kere arkadaşlarla ağaca çıktık bı 5 kişi varız ay öyle bir tuvalet bastrdiki inemem altıma yaparım kesin diyip ağaçtayken yaptm annem beni kovaladı koluma terliği fırlattı bende iskelet gibi olduğum için kolum kırıldı hiç unutmam
Babaannemin portakallı kalsiyum ilacı oluyo ya suda eriyen ablamla ondan çalar yalardık bide rahmetli tesbih çekerdi unutmamak için emniyet takardı bizde çıkarır yerini degistiridik. Çok günah yaa Allah affetsin
Ben kağıt paralari yıkayıp kalorifere sererdim ya
411,604 soru
12,391,021 cevap
43,791 kullanıcı