0 oy
73 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Meraba herkese. 12 haftalik gebeyim. Ilk bebeğimiz olucak rabbim nasip ederse. Eşim şehir dışında çalışıyor. Hafta sonları geliyor. Uzaktayken telefonda daha ilgili. Ama yanıma gelince yalnızca televizyon izliyor. Benimle çok fazla ilgilen mesini beklemiyorum cunki yorgun oluyor ama en azından kustugum da falan iyimisin demesini bekliyorum.Onunla iletişim kurmaya çalıştığımda sürekli gecistirici alaylı konuşuyor. Bu bebeği benden çok istiyor du.hatta niye bebeğimiz olmuyor diye sorun ediyor du .bilmiyorum ya hangisi benim kocam ?uzaklarda telefon daki mi ,yoksa içerde tv karşısındaki boş adam mi?

1 cevap

0 oy
(4,431 puan) tarafından
Eve geldiginde gozunun onundesin diye rahatliyodur o yüzden rahat davraniyodur takma kafana. Ben de 14 haftalik hamileyim esim uzerime titrer ama hic bebekle ilgili bisey demez sen karnimi niye sevmiyosun demistim büyüsün o zaman sevecekmis :) o zaman anladim simdi pek bisey anlamiyolar bi de bizimki gibi icgudusel degil yani karnin cikinca hele bebegi kucagina alinca o zaman gör 
(1 puan) tarafından
Haklisin galiba. Benim bebeğe duyduğum heyecanı o duymuyor .Ama canım ne istese alıyor bazen ben unutuyorum o almış oluyor. Ne biliyim ya istiyorum ki benimle bebeğiyle konuşsun
(4,431 puan) tarafından
Konusur canim erkekler biraz gorsel olduğu icin karnimizin buyumesini bekliycez iste :))) hani konussa benim esim konusur emin ol evlendigimizden beri bebek istiyo bide tup bebekle hamile kaldim düşün cabamizi hevesimizi o yuzden bisey demiyorum. Ne güzel bak aklins gelip aliyo ben burda neler okuyorum sukredelim bence
(1 puan) tarafından
Yorumunu şimdi okudum sağol arkadaşım. Morel verdin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde The end (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 396 göst.
19 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde jefasse (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Gebe olmayan (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 702 göst.
6 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu

412,259 soru

12,410,134 cevap

44,797 kullanıcı

Kategoriler

...