0 oy
562 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,306 puan) tarafından

Ay ay bu evlatcagizim beni sıniyor:) resmen bilerek odasını bu hale getirmiş. Yapma dememe rağmen. Ben de hiç toplamadim şuan ki kriz odası dağınık olduğu için odasında yatmak istemiyor:) bu arada süpürge yi ben koydum sadece o dağınıklık bana ait:) not kendisi 4 yaşında:) günde 55 kere üst değiştirmesi normalmi:/

image

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Abovvv benim kız hiç büyümese mi acaba karnımdaki de hiç çıkmasa falan :) 
(3,306 puan) tarafından
Hahahahwhshe bana derlerdi en uslu zamanı karnındaki hakin derlerdi. Olsun canları saolsun da bizle yaşlandırıyor kar işte. Ya sabır;)
-Reklam-
0 oy
(13,027 puan) tarafından
Kız niye böyle yapmış odayı 
(3,306 puan) tarafından
Sürekli üstünü değiştiriyor devamlı hem de bıktım artık. Ne laftan ne söz den anlamıyor. Ben de saldım artık. Sadece haftada bir kez topluyorum kendime bir gün belirledim. Çünkü devamlı giy çıkart giy çıkart yapıyor ayaginada benim topuklulari takıyor geziyor evin içinde
(13,027 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun bacım
0 oy
(8,580 puan) tarafından
Ust degismesi cokkk normal.  Bendede 2 tane bücürük kız var elbise degisme hastalığı var ama asla boyle dagıtmazlar :)
(3,306 puan) tarafından
Ay keşke ama hergun oda bu sekilde
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Ay kesin deneme elbiseleri onlar :) giy giy at ben yarına bıraktım odaya şimdi girersem çıkamam sjnsbdn
(3,306 puan) tarafından
Evet devamlı deniyor yakışmadı güzel kıs olmadim ben diyo geri soyun giy ;)
(7,101 puan) tarafından
Yaa yerim beş yaş mı
0 oy
(16,375 puan) tarafından

3 yaşında kızım sürekli kıyafet iç açmaları atlet değiştiriyor 

İç çamaşırı giyecek taytına bak 

bunlar uyuyor birbirime renk olarak diyor  :)

bizim de  dolanım kapağı hiç kapanmıyor :) 

(3,306 puan) tarafından
Yanlız olmadığıma sevindim :)
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Dağınık seviyor demekki :)
(3,306 puan) tarafından
Fazlası ile bir ara çok tertipli fuzenliydi herhalde sıkıldı:)
0 oy
(1,276 puan) tarafından

Yaaaaa gelecekte oğlumun odası da böyle mi olur acaba? Bizim yatakodasinda çekmecelere kilit takacağım:D geçen WC ye gittim odasında oyun oynayan çocuğum kaşla göz arasında babasıyla benim komodinleri boşaltmış, etrafta donlar.. sinir krizi gecirecektim :D ta ki elindeki kutuyu görünce güldüm. Sakın çocuk yapmayın bunu kullanın der bir hal ile sırıtıyordu :))) gel dedim sarıldım, onu bizim yatağın üzerine oturttum ve katladım yerleştirdim. 

Şuan 17 aylık, mutfakta plastiklerin ve zarar vermeyecek malzemelerin olduğu alana bilerek kilit takmadım merakını gidersin diye ama yetmiyor demek ki :))

geçen gün de elinde cezve koştur koştur kaçtı yemek yaparken,  ellerimi yıkadım gittim peşinden baktım orta çekmeceye koydu itti ve alkış yaptı kendince yardim ediyor oğlusum :D 

(3,306 puan) tarafından
Ah yerim onu ben . Kız çocukları erkek çocuklara göre daha dağınık diyorlar ama . Komşum bir kız Bir oğlu var oğlum yatak odama dahi girmezdi kızım doğduğundan beri makyaj malzemeleri hep çöpe gitti dedi. Canları saolsun
(1,276 puan) tarafından
Aynen öyle canları sağ olsun:) tek derdimiz bunlar olsun inşallah, halledilir.
Olabilir bilemiyorum ki , yaşayıp görücez :))
Sana da kolay gelsin, o bir prenses, cici görünmeli ❤️
İyi gecelerr :)
0 oy
(19,141 puan) tarafından
Benim kızım da 4 yaşında ve her saat başı farklı bir şey giymesinden bıktım bir de çıkardığını yere atıyor 
0 oy
tarafından
Kaç yaşında benimde 4 ve 6 yaşında kızlarım var onlar değiştikçe ben kirlileri banyoya temizleri taklayip dolaplarında yerleştirmelerini söylüyorum 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 567 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 830 göst.
0 oy
3 cevap 282 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 539 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,931 soru

24,393,520 cevap

349,474 kullanıcı

...