Ay ay bu evlatcagizim beni sıniyor resmen bilerek odasını bu hale getirmiş. Yapma dememe rağmen. Ben de hiç toplamadim şuan ki kriz odası dağınık olduğu için odasında yatmak istemiyor bu arada süpürge yi ben koydum sadece o dağınıklık bana ait not kendisi 4 yaşında günde 55 kere üst değiştirmesi normalmi:/
3 yaşında kızım sürekli kıyafet iç açmaları atlet değiştiriyor
İç çamaşırı giyecek taytına bak
bunlar uyuyor birbirime renk olarak diyor
bizim de dolanım kapağı hiç kapanmıyor
Yaaaaa gelecekte oğlumun odası da böyle mi olur acaba? Bizim yatakodasinda çekmecelere kilit takacağım geçen WC ye gittim odasında oyun oynayan çocuğum kaşla göz arasında babasıyla benim komodinleri boşaltmış, etrafta donlar.. sinir krizi gecirecektim :D ta ki elindeki kutuyu görünce güldüm. Sakın çocuk yapmayın bunu kullanın der bir hal ile sırıtıyordu :))) gel dedim sarıldım, onu bizim yatağın üzerine oturttum ve katladım yerleştirdim.
Şuan 17 aylık, mutfakta plastiklerin ve zarar vermeyecek malzemelerin olduğu alana bilerek kilit takmadım merakını gidersin diye ama yetmiyor demek ki :))
geçen gün de elinde cezve koştur koştur kaçtı yemek yaparken, ellerimi yıkadım gittim peşinden baktım orta çekmeceye koydu itti ve alkış yaptı kendince yardim ediyor oğlusum :D
1,492,931 soru
24,393,520 cevap
349,474 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın