0 oy
236 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,249 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Arkadaşlar kızım temmuzda 4 yaşını doldurmuş olcak inşallah. Şimdi ben kursa uazidrmaya karar verdim ama babasida bende kararsız kaldık. Tekvando kursu ve yüzme kursu arasında kararsız kaldık. Tekvando da başarılı olursa belki ilerde daha iyi yerlere gelir diye düşünüyorum. Yüzme sadece bir aylık eğitim 800 tele tekvando ise her ay abonelik yenilenecek 450 tele. Sizce hangisi mantıklı olur. Bu arada Antalya'da yaşıyoruz. Yüzmeyi her şekilde öğrenirim diye düşünüyorum. Ama kafasının dolu olmasını istiyorum yoksa bize sarıyor hep minnak şey :) 

12 Cevaplar

0 oy
(851 puan) tarafından
Tekvando bence kız da olsa erkek de olsa bu devirde savunma sporlarını ogrnemesi şart ya Allah hayırlı insanlar ile karşılaştırsin evlatlarimizi ama kendini savuncak kadar Bi şeyleri de ogrnemesi şart benim kızım da 3.5 yaşında dans etmeyi çok seviyor bende bu yaz baleye vericem seneye tekvando inşallah 
(3,249 puan) tarafından
Ya bale hiç aklıma gelmemişti benim dur onlarında araştırayım. Kızım ama baleyi çok yapcagini sanmıyorum tam bir erkek Fatma kendisi
(851 puan) tarafından
Bale bu yaşlara daha uyumlu bence bir de ben çok sevimli buluyorim ya benim kız dans etmeyi sever baleyi de sever diye düşünüyorum da bilmiyorum :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yüzme de tekvando da gelişimi için uygun sporlar ama ben olsam tekvandoyu tercih ederim canım 
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Ben olsam yüzme derim .  Boy atar eğlenceli bulur . Tekvandoya 5 ...6..7 yaşlarında da gider ama yüzmeyi öğrenirse tatile falan denize gidince eğlenir tadını alır 
(3,249 puan) tarafından
Canım zaten Denise yakınız havalar iyce ısınsın. Haftada her gün gideriz yani inşallah. Kendi de öğrenirim ki diye düşünüyorum da.bir arkadaş bale demiş o da mantıklı geldi
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Bende dövüş sanatı istiyorum oğlum için tekvando aylık kaç saat canım
(3,249 puan) tarafından
Canım ben Antalya dayım işte sordum ayda 8 seans yani günlük bir saat eğitim 450 dediler
(7,791 puan) tarafından
İl önemli değil canım az çok benzer diye sordumda günlüK 1 saat çok az değil mi başka yerlerede mi sorsan bu arada kesinlikle tekvandoya yazdır tam yaşı
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Yani canım isterseniz bir götürün ikisini de görsün kuzu.yuzme vücudu çok geliştiriyor ki onu açık bir dal.sadece olaya yüzme öğrenmek gibi bakmamali . tekvando da güzel ve onu açık bir dal.hatta kardeşimin arkadaşı bir ara Türkiye birincisi idi.su an üniversite de hocalık yapıyor bunun ustune
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Jimnastik kursu olabilir . Benim kızım da erkek kıyafetleri falan giymek istiyordu, kavgalı dövüşlü oyun seviyordu . 1 sene kadar spor kursuna gitti kız arkadaşları bayan öğretmeni oldu. Zamanla  evcilik oynamaya başladı şimdi de bale ye gidiyor . Tekwando yu sanırım ilerki yaşlarında tercih ederim 
0 oy
(9,108 puan) tarafından
İlk ay yüzmeye gönder sonra tekvandoya gönder bence 
0 oy
(14,691 puan) tarafından

3 yaş 4 aylık kızımı geçen hafta yüzme kursuna başlatacaktık suyu çok sevmesine rağmen Gitmek istemedi :) bence yüzme daha önemli :(

0 oy
(1,760 puan) tarafından
4 yaşında tekvandoda gondermeyin ya piyanoya vb ensturmana yollayın 4 yaş erken
0 oy
tarafından
Tekvando tercih ederdim benim kızlarım kendi kendine öğrendiler yüzmeyi 
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Öncelikle şunu söyleyeyim beden eğitimi ve spor öğretmeniyim. Bir çocuğun spora başlamasının en uygun olduğu branş cimnastik ve yüzmedir. Yüzmeye göndermek istemiyosan cimnastik kursuna gönder, çünkü bütün branşların temelinde cimnastik yatar. Yani şuan taekwondo için erken bi yaş. Ama cimnastik eğitimi alırsa ilerde gideceği taekwondo da hareketleri daha güzel yapar  
tarafından
Kız yukarda ben de aynısını yazmıştım :))) tekvando dan önce ben de jimnastiğe göndermeyi düşünüyorum :)
0 oy
tarafından
Kardeşim ve abim de tekvandocular. Ama ikisi de bıraktı. Birakmasalardi belki biryerlere gelebilirlerdi. Ben de kızımı az büyüsün yüzme ve tekvandoya göndermeyi düşünüyorum ama öncesinde jimnastik e yazdırmayı düşünüyorum. Vücudu esnesin sonra tekvando 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
5 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,760 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 535 göst.