0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (8,808 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşimin annesi bağırdı bana seçimler var ya eşimin babasının engeli dedim ki beraber gidin oy vermeye yardım et dedim bağırmaya başladı o engeli kulanma hakı yok oy dedi sinirlendim ben ceza yemesinler diye dedim 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye tepki göstermedin bana neden bağırıyorsun deseydin ben olsam açardım ağzımı bana bağıramazsın diye 
(8,808 puan) tarafından
Dedim canım eşim tm boşver dedi bu sıralar bi bişey diyom bağırıyo haksızım şuan ben uyardım kendi bilir
-Reklam-
0 oy
(8,038 puan) tarafından
Asla göz yumma ben daha önce yumdum sonra depeme çıktı.Karnım burnumdayken hem de deprem zamanı demediğini bırakmadı ben de o zaman açtım ağzımı şimdi sıkıyorsa bağırsın artık biz kimsenin kölesi değiliz anamız babamız bile bize öyle bağıramıyorken onlar da kim oluyor. 
(8,808 puan) tarafından
Öyle o bağırınca bende bağırdım bide tv bozmuş yeni televizyon alınca eski onlara verdim bozmuşlar kanaları yok resmen aldım eve getirdim abisi emir eder gibi yapın geri verin dedi yapmadım öyle duruyo yapasım da yok vermek ıstemıyom
(8,038 puan) tarafından
Yapma gerçekten bak kim afedersin ağızlarına ederse o iyi oluyor bunu çok net anladım.
(8,808 puan) tarafından
Bakalım bi bane bulup vermicem uğraştım kanaları getiremedim abisi bozmuş nasıl naptı kanaları yok ede bildi anlamıyom

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 374 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,808 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,808 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 243 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,808 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.