0 oy
178 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar. Ben bebeğimin yenidoganlarini iste atletlerini birilerine  yardım etmek için vermek istiyordum hatta burda haberleştigim insanlar vardı ama sizler bana o kadar mesaj attınız ki her gördüğünüzde guvenmemem konusunda ben de boşa gitmesini istemedim açıkçası bizimde elimiz biraz sıkıştı uygulamalardan bu bebek eşyaları çok satılıyor mu koysam uygun fiyata ?

6 Cevaplar

0 oy
(1,121 puan) tarafından
Gider bence mağazalar çok pahalıdı çünkü benim doğacak oğluma Allah razı olsun yardım geldi bir kaç kişiden gerisini de uygulamadan değil ama ikinci el pazarı var bizim burdan temin ettim parça 5-10 TL olacak şekilde 
tarafından
Ben sizin mesajınızı da görmüştüm hatırladım  ama geri dönüş yapamadım çünkü mesajları kapamışsınız
(1,121 puan) tarafından
AA öyle mi Allah razı olsun yine de bu uygulamanın mesaj açıp kapatma vs pek anlamıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben  oğlumun küçüklerini komşumun oğluna verdim banada arkadaşlarım çok veriyor o yüzden çok şey almıyorum çabuk büyüyorlar ve yazık bebek kıyafetlerine verilen paraya dolap ta satmaya çalışabilirsin
tarafından
Dolaptan vericem zaten bilmiyorum ben oğlumun ayni şeyleri giymesini istemiyorum bide herkesin giydiği şeyi giydirmekte  istemedim bir kuzeniminkini giydirdim o da teyzem olduğu için güvenemem mesela benim 450 500 e aldığım yenidoğan takımını 250 200 e filan satmayı düşünuyorum
tarafından
Ben yeni doğan  sıfır a bile 400 500 vermem durumum olmasına rağmen ikinci eline 250 asla vermem ben ama alan olur belki
tarafından
Valla ben çocuğum icin veririm:D
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Vala ben tek tük satıyorum o da 20ye 30a koyarsam dolaptan. Anca cok markaliysa h&m gap falan satılıyor onu da yine ucuza koyarsam :) 
tarafından
Benim bebisin de atletleri var çorapları car hepsi e bebekten lcw dan yenidoganlari marka hep bilmiyorum inşallah gider
0 oy
(3,957 puan) tarafından
Temizse gider tabii. Görseli güzel çekip dolap ve gardropsa yükleyin 
0 oy
(6,753 puan) tarafından
Bebek eşyaları genelde hemen satılıyor. Ben favorilerime ekliyorum bir bakıyorum satılmış oluyor. Fiyatı da uygunsa tabii
0 oy
(31 puan) tarafından
Gider canım temiz güzel urunlerse bende bazen az kullanılmış beğendiğim birşey görsem hem alır hemde satarım dolap veya gardolps kullanıcı ismini paylaş ihtiyacı olan baksın 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 804 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Doomrose (930 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 488 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 396 göst.