3 yıl evlilik, 22 aylık olcak oğlumuz var eşimin yine birkere hatasını yakaladım bundan 9 10 ay önce, ağladı yalvardı yakardı yok dedi yeminler etti pişman oldum dedi çocuğumuz küçüktü affettim tekrar güvenmek istedim ama hata etmişim galerisine şifre koymuştu başka uygulamadan baktım gördüğüm şeyler beni şaşırttı bı kadınla resmini gördüm dahada inceledim kadın buna bikinili resim, video, havlulu resim, bide göğüsunu çekmiş atmış üst kısımda morarma izi var emme gibi, hiç birinin açıklamasını yapmadı bana neymiş 2 hafta görüşmüş olmuş bitmiş uzatma diyor kapandı gitti diyor bende dedim 2 haftada sana havlulu bikinili ve göğüs resmi atacak kadar ne yaşadın yok oyle bişey diyor ben dedim daha bunu kabul edemem kendisi bosanmam diyor ve beni sindirmek istiyor, başta babama demiştim hatasını bana sabret dur gibi şeyler söylediler destek çıkmadılar bana destek ciksalardi ben şuan aynı durumu yaşamicakdim. Babama karşı içimde öfke var arayıp yaşadığım seyleri anlatmadim henüz. Ondan artık nefret ettiğimi söyledim. Ama ağlayarak kendini acindirmaya çalışıyor. Ben kurtulmak istiyorum lütfen dua edin bana. Biraz altınım var kendi hayatıma sıfırdan başlamak istiyorum.