Tek başına yardım al madan atlatacabileceği gibi durmuyor bence eşin bir psikolog yada pskiyatristten destek almalı
Esine karsı cok baskı kuruyomussun gibi geldi bana o da bu baskıya gelemiyo ve arkadaş cevreside onun aklını bulandircak şeyler diyolarsa vede bekar arkadaşlarina bakıp bekar hayatını özlüyo seni kaybetme korkusu yok şuanda cünkü o duyguyu yasamamiş bak sen yaşadın ne kadar cok seviyorum diyosun eşinde yaşarsa kafasına dang edicek
Allah hidayet versin esine. Madem evlilik ona gore degil ne yakmis basini. Zamaninda 6 yil gezmis tozmusun madem evlilik sana gire degil bari sadece 6 seneni calmis olsaydi. Evlenip basini yakmasaydi 6 sene sinra ayrilirdiniz hic degilse 6 senemi cope attim derdin. Olan olmus. İnsallh duzelir ama o arkadas cevresinin basi baglanmadikca yada arkadaslariyla mesafe kiymadikca duzelcegini sanmam. Goruyor onlar ozgur. Kendini yltutsak hissediyor yanlarinda demekki
Benim esim de anne babasi yik bekar evinde kendi evinde yasiyordu 6 yakin arkadasi var biri benimkuzenimle evli. Digeri esiyle cck icin beraber sadece. 4 u bekar evlilikten cik kirkuomus benimki oyle bir anda tanisildi 2 senede evlendik nyse arkadaslariyla sozlesmisler. 3 ayda bi haftasonu kafa dinlemelik takilcaz diye. Evlendik 3. Ay sapancaya tatile gittiler haftasinuluk mangal okey mokey oynadilar ettiler. Bi uc ay sonra yine gittiler. Hic karismadim. Sinra isten gucten firsat bulamadilar haftasonlari ayda iki kere kahvede okey oynayalim dediler. sonra digerleri de evlendi ona bile vakit yok ayda yilda bi anca toplasiolar
Digerlerinin basinin baglanmasi gerek
409,166 soru
12,297,546 cevap
38,373 kullanıcı