0 oy
669 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (102 puan) tarafından

Demin bi post paylaştım bebeği anne ye bırakma gibi ben anneme bırakıp gidicem demedim o kadar vicdansız değilim sadece soru sordum ve yanlış anlayan oldu :)

14 Cevaplar

0 oy
(10,347 puan) tarafından
Hepimiz bugunlerde stresliyiz birbirimizi yanlış anlıyoruz galiba :)
-Reklam-
0 oy
(304 puan) tarafından
Canım sadece fikir almak için yazdın ben gördüm :) 
0 oy
(16,612 puan) tarafından

Konu evlat olunca biraz daha yorumlar sert oluyor annelik hormonları <3

0 oy
(2,815 puan) tarafından
Ben ihtimal bile vermedim zaten şakacı seni dedim geçtim.  O kadar yani . Ama yorumlara goz gezdirdim de büyük için değişiklik vs yazmışsın.  Neyse ciddi olmadığına sevindim 
(52,304 puan) tarafından
bırakasi vardi zaten☺️
(2,815 puan) tarafından
Caktirma ikbos ya :)))
0 oy
(52,304 puan) tarafından
birakiriz desek birakacak gibiydin☺️
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Art arda 10 tane post acarsan yanliş anlasilma normal
0 oy
(13,937 puan) tarafından
bu vicdansizlık değil. Bende kaynanama bıraktım iki günlüğüne . Bu senede 10 haftalık hamileyim karnım büumeden düşünüyoruz tatıl yıne kaynanama bırakacağım. Zaten haftada bir kalıyor orda

anne olmak bebekle yapışık gezmek değil bama göre yada hayat durmuyor bebek olunca
0 oy
(7,631 puan) tarafından
Bırakanı bılıyorum  o O'nun anneliği ben markete gidince bile özlüyom  anca bereber kanca beraber
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Aneninde götür diyeceğim vaktiyle ben kaynanamı yanımda götürdüm tatile kızıma baksın diye :)
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Çocuk mama alıyorsa ve başka bir çocuk daha varsa annenize bırakıp tatile gider misiniz postundan sonra yurt dışı tatili postları ne anlama geliyor ben şimdi postunu gördüm ondan baktım eski postlarina ama aşırı doğru anlamış millet bence sen şuan vicdanınla kavga ediyorsun ama vicdanın ağır geliyor böyle bir tatil düşünceniz varsa çocuk engel olmaz büyüğu babası alır küçüğü sen ikiz bebek arabası da alabilirsiniz yanınıza neden engel olsunlar ki inan goturmezsen asıl o zaman tatil yapamazsın aklın kalır çocuk için üç gün bile çok büyük yıkıma güvensizliğe neden olur ilerde çocuklar da fotoğraflarda kendilerini mutlu görmesin mı 
0 oy
(14,808 puan) tarafından

O kadar vicdansız değilim diyorsun da bunun vicdansızlık ne alakası var 

Ayrıca bu soruyu soruyorsan niyetin de varmış demektir :)

0 oy
(2,939 puan) tarafından
Yersen :) basbaya gitmek için sordun. Eşin bilet almış, oğlana değişiklik olurmuş. Kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz. 
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Gayette kafanda öyle bi düşünce olduğu için sormuşsun ben zaten seni çözemedim sürekli çocukları bırakma birilerine baktırma gibi bi derdin var 
0 oy
(929 puan) tarafından

Hadi hadi yeme bizi :woot:

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 556 göst.
8 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Eşinin birtanesi (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
6 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.