0 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde (594 puan) tarafından

image

bircok güzel rengi var ama ben bu rengi istiyorum. Yaşım 25 sizce uygun olurmu. Zevkinize hitap ettiği :/ 

8 Cevaplar

0 oy
(2,730 puan) tarafından
Kuzum ya çok büyük işi bu.  Sevemedim ama hoşuna gittiyse de içinde kalmasin
(594 puan) tarafından
Hadi ya. Neye göre büyük işi dediniz acaba modeli mi aksi taktirde çok ta diz üstü birşey giymek istemiyorm
(2,730 puan) tarafından
Canım uzun olup yaşına göre olan vardır.  Ben konyaliyim burda 40 yaş üstü kilosunu saklamaya çalışan teyzelerde hep bunun laciverti var inan
(594 puan) tarafından
Ahahaha alemsiniz inanın.. Kilo almak isteyen ben :)))
(2,730 puan) tarafından
40 yaş üstüne teyze diyip 32 yaşında olan da ben :)))
(594 puan) tarafından
5 yıl sonra sanada teyze diceğiz :)))
(1,136 puan) tarafından
Ahahah Mrs. Eris tespit gibi tespit yani bir Konyalı olarak şuan benim de gözümde canlandı lacivertli teyzeler :)) ama 50 yas ustu bence
(2,730 puan) tarafından
Sen nene hatun da daha çok görüyorsundur  :)
(1,136 puan) tarafından
Ben Havzandayim kız :)
(2,730 puan) tarafından
Ya pardon dün yeni bir üye vardı konyali baya yorumlastik o sandım. Sana da yakın teyzelerin yürüyüş yaptığı yerler var ama :))) lacivert renginden soğudum inanır mısın
(1,136 puan) tarafından
Çarşı da felan çok görüyorum ya bedesten tarafına felan cok gideriz biz gezmeye :) ben oldum olası sevmem zaten laciverti ya agir bi renk teyzeler bayılıyor ama
(2,730 puan) tarafından
Ya evet ama kumaş pantolon ve blazer cekette falan ayrı ayrı parçalarda isteniyor yine :)
(1,136 puan) tarafından
Evet olabilir bak :)
-Reklam-
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Ben olgun işi gibi düşündüm canım ya şahsen yani sen bilirsin ama başka bak derim giyen de büyük galiba
(594 puan) tarafından
Nasıl birşey tavsiye edersin peki ? :)
(2,462 puan) tarafından
Modaselvimde bu tarz spor takımlar var bak istersen
(594 puan) tarafından
Baktım canm moda selvim daha bı olgun lar için site takımlar var ama hem kumaş hem renk olarak çok eski duruyorlar ama birkaç kap beğendim OrdAn da onları nasıl bulursunuz acaba merak ettim :) çünkü elbise alıp 1 giyisimden sonra pişman oluyorum niye aldım bunu diye
0 oy
(248 puan) tarafından
Aynı yasittayiz canım günlük kullanıma uygun ama daha güzelleri vardır herhalde 
(594 puan) tarafından
Kuzum birkaç tane daha beğendim moda selvim den ama onlar da uzun yani uzunlugu için söylüyor iseniz daha da kısa giyinemem :)
(248 puan) tarafından
O zaman takım güzel canım
0 oy
(56 puan) tarafından
Sanki 35 40 li yaşların tercih edeceği gibi
(594 puan) tarafından
Sanırım uzun olduğu için öyle düşünüyor sunuz. ? Yoksa gerçekten çok mu kötü mankende çok hoş duruyor bence de bilemicem
(56 puan) tarafından
Yo uzun olduğu için değil takımı görünce bende öyle bir his uyandırdı genelde dışarda da o yaş grubunda görüyorum bu takimi
(594 puan) tarafından
Anladm canm teşekkür ederim. Vazgeçtim almaktan :))
0 oy
(6,634 puan) tarafından
Canım sanki 30 35 yaş için gibi yaa sen bilirsin tabi yinede modaselvim de daha şık spor takımlar var bakmak istersen
(594 puan) tarafından
Tamam tamm almicam  zaten sonra pişman olmamak 8cin fikrinize ihtiyaç duydum teşekkür ederim :)
(1,136 puan) tarafından
33 olan ben asla giymem bu takımı :)
0 oy
(9,863 puan) tarafından
Ben 28 yaşındayım bunu giymem :D boyum kısa çok basar beni. Sanki şöyle 35 40 yaşında uzun boylu etine dolgun ablalar giyse yakışır. 
(594 puan) tarafından
Kısa boya gitmez zaten kuzum bu çünkü yeterince uzun üstündeki kap :) sen bakma yaşım 25 ruhum yaşlı
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Gayet guzel spor zaten kisa giymek istemiyomussun bu ideal cnm
(594 puan) tarafından
Teyzeler için miş kuzum vazgecirdiler beni :))
(7,973 puan) tarafından
Yok cnm ne teyzesi
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Bence iyi ya rengi de güzelmiş 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 662 göst.
0 oy
16 cevap 744 göst.
6 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy