Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_74ba813a19ffb5b80bccb6f2e6647a0b, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Dis cikarma döneminde meme reddi-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,330 puan) tarafından
Kızlar günaydın sorum şu oğlum 8.5 aylik bir aya yakın bir zamandır dis cikarma donemindeydi doğduğundan beri meme ve mamayla beslenen bebek eşim aç bu çocuk diye diye sütüm yettiği halde mama verdim eşimin zoruyla tabi mamaya alışınca memeyi eskisi kadar emmek istemedi Hele Bi de dis sıkıntısı çıkınca agzina sürmek istemiyo yaklaşık 2 haftadır meme emmeyi bıraktı agzina meme veriyim alışsın diyorum maalesef itiyo beni başına böyle bisey gelen oldu mu tekrardan memeye nasıl alistiririm eşim dün saçma sapan konuştu gece neredeyse kavga çıkaracaktı yakında ben mamayi da bırakır misim uykum bölünmesin diye onun sacmaliklarini dinlemek istemiyorum başına gelen varsa yardımcı olabilir mi ?

1 cevap

0 oy
(5,739 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ki canım benim de oğlum 10 aylık sadece anne sütü ve ek gıda alıyor şu an .benim bebeğim de diş çıkarma zamanında meme reddi yaşamıştık ama geçti ben zorla emzirmeye çalışıyordum sürekli.sende sürekli teklif et ayakta emzirmeye çalış canım dene bi inşallah işe yarar .ne kadar aç kalsa da mama verme memeyi teklif et aç ya emer o zaman belki 
(4,330 puan) tarafından
Bugun kafama koydum hiç mama vermiycem ağlasın dolaşsın bakalım ne kadar dayanabilir :)
(5,739 puan) tarafından
Verme canım memeyi teklif et sürekli ama baktın emmiyor inat ediyor aç kalma saati de çok oldu o zaman verirsin mamayı yapacak bir şey yok
(4,330 puan) tarafından
Şansımı deniyim başka çarem yok
(5,739 puan) tarafından
inşaAllah işe yarar canım .bende memeyi biraktirsam mı diye düşünüyorum meme emiyor diye ek gıda yemiyor zorla iki kaşık verebiliyorum
(4,330 puan) tarafından
Benim ki ek gıda yiyo ne verirsem ama meme emsin istiyorum geceleri ağladığında mama yapana kadar kendini parçalıyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.
7 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
20 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu

413,882 soru

12,457,978 cevap

46,572 kullanıcı

Kategoriler

...