0 oy
71 göst.
Aile kategorisinde (1,082 puan) tarafından
Kizlar gunaydin. 

Kizim eskiden onune ne koysak oyalanir yerdi kendisi elini kullanmaktan cekinmezdi. Simdi 16.5 aylik elini bulastirmak istemiyo titizlik var sanki biraz eline pekmez yogurt falan bulassin hemen sil diye islak mendili gosteriyo pek ellemiyo artik hep bizden bekliyo. 

Bu aylarda daha da catala kasiga yonelmesi gerekmez mi ? Bizimki iyice tembellesti cunku 

2 Cevaplar

0 oy
(247 puan) tarafından
Hihi hepsi boyle kizlar en azindan minicik bisey bulassa yemek felan hemen yikayip siliyor agzinida yemek yerken bi elinde kasik bi elinde pecete  cok normal 
(1,082 puan) tarafından
Eskiden yarim saat oyalanirdi masada simdi hizli hizli yiyip kalkmak istiyo onu da ben yedircem asla dokunmuyo duzelir mi ya
(247 puan) tarafından
Hic belli olmaz bizimki duzelmedi 2 bucuk yasinda
(1,082 puan) tarafından
Ay cok sinir bozucu ben bisey yiyemiyorum surekli ustuste istiyo kendisi yese bende yerdim bir kac lokma
-Reklam-
0 oy
(1,986 puan) tarafından
Bu huy değiştirme devamlı oluyor malesef benimki de taş bulsa yemeye çalışırdı şimdi sade yoğurt veriyorum kusuyor çıkarıyor 
(1,082 puan) tarafından
Hadi ya duzeliyo mu peki
(1,986 puan) tarafından
Valla bizde düzelme yok 1 aydır aç yaşıyor sadece mama içiyor. Her hasta olduğunda her atak geçirdiğinde huyu değişiyor malesef
(1,082 puan) tarafından
Mama da icmiyo benimki anne sutunu de kestim
(1,986 puan) tarafından
Çok zor valla çeken bilir. Sen verince yiyorsa yine iyi bari aç kalmaz bir süre sen ver belki bir şeyden tiksinmiştir unutana kadar öyle yesin
(1,082 puan) tarafından
Yemesinde sorun yok cok sukur ama kendisi dokunmuyo yemege elini bulastirmak istemiyo hep boyle gider diye korkuyorum titizlik de bi hastalik aman ileri boyutta olur bide :)
(1,986 puan) tarafından
Belki bir şeyden huylanmıştır bir süre müsade et unutur belki baktın devam ediyor o zaman doktoruna danış çocuk psikolojisi hakkında tavsiye al
(1,082 puan) tarafından
Anladim canim tesekkurler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
30 Nisan 2024 Aile kategorisinde Ecenin annesiii (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
12 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.

406,493 soru

12,191,363 cevap

36,712 kullanıcı

...