0 oy
796 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Arkadaşlar eşim evlendigimiz günden beri en ufak şeyde bu lafı söylüyor babası annesine derken şahit oldum birkaç kere işte eksik sofra hazırlığı yapınca falan neyse bize gelelim annesi yemek yapmayı bilmez ev temizlik falan bilmez ben buna fazla olduğum için bu laflar bana demesi zoruma gidiyor  neymiş ben senden iyi kadınlık yaparim diyor bana eşim ona ben değilde evi kirden pislikten yemek yapmasını bilmeyen biri lazımmış da utanmadan bu lafları bana diyor ben ona fazlayim eğitildiği yetiştiği ortamı gördüm birşey demiyorum birde benden birikimim var maddi onları istiyor araba alacagim diye kadınlıgima laf ettiği için veresim gelmiyor siz olsanız ne yaparsınız 

24 Cevaplar

0 oy
(544 puan) tarafından
Asla verme öndeki şeyleri kalkınca canım cicim olur normal zamanda karılık yapamiyon olur yapanini bulsaymis o zaman çok sinirlendim gerçekten. Kusura bakma canım 
-Reklam-
0 oy
(531 puan) tarafından
Kesinlikle verme o senin güvencen böyle diyen adama 5 kuruş vermem kurban olsun demekki o annesi gibi olan bir kadına layık 
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Gebersek verme o parayı.kesinlikle kardeşim.kendi adam olaydı da karşıdaki de karı olaydı o zaman.bu erkekler yok mu sukursuzler
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Altına al arabayı kendin bin hicte verme öyle insana 

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 666 göst.
0 oy
22 cevap 1,271 göst.
19 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 702 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde nefesimasyam (871 puan) tarafından soruldu