0 oy
1,028 göst.
Aile kategorisinde tarafından

İki tane abiye 5000 TL binde iki tane ayakkabı çok fazla mı kime söylesem tepki gösterdi çok die:angel:

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
Durumuna gore değişir abiyeler guzel ama bilemedim cok yakin birisi ise benim kardesim evlense misal  bi iyi abiye almaya kalksam 1000 tl tesettür cok pahali valla
tarafından
Kaynımın dügünü yani aile o yüzden şık bişiler almak istiyorum
-Reklam-
0 oy
(79 puan) tarafından
Kesinlikle fiyatı normal arkadaşım geçen sene bi abiyeye 3500 verdi ve indirim yaparak 
tarafından
Bana da indirim yaptılar indirimli hali bu:) yani normal konuşanlar piyasayı bilmiyor
0 oy
(1,636 puan) tarafından

5bin gayet uygun cok diyenlerin piyasayla alakali bilgisi yok herlde paran varsa kaçırma al hergun zam geliyo sigaraya gene zam gelmis :P

tarafından
Hahaha valla ya dünyadan haberleri yok:D
0 oy
tarafından
üç yil önce kuzenimin düğüne abiye almıştım o zaman bin -binbesyuz diyorlardı abiye parasına yani o zaman bir çeyrek altın parasiydi bence normal herşey üç dört katı fiyat arttı yani hesaplarsan yine bir çeyrek altın fiyatına geliyor nerdeyse kıyaslayınca normal canım herşeyin fiyatı arttı abiye fiyatlarıninda yerinde duracak halı yok ya 
tarafından
Ay dimi canım bende öyle diyorum da konu abiye olunca bi kere giycen yazık diyolar
tarafından
Durumunuza bağlı canim iyise eğer al ya insanda bir kere geliyor dünyaya ya onu düşün bunu düşün aman

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 464 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde _queen_ (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
16 Ocak 2024 Aile kategorisinde Aylin976 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde 175766 (320 puan) tarafından soruldu