0 oy
1,348 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (855 puan) tarafından
Ah kızlar... öyle canim yaniyor ki anlatacak kelime bulamıyorum... anne olmayi sadece karninda bi can tasiyip onu doğurmak zanneden bi insan degildim tabiki ama bu kadar bambaska olduğunu bilmiyordum.

4 gun once kızım doğdu. Dogdugundan beri memeyi tuttu ve emdi. Sezeryan oldugu icin sutun gec iner dediler ama bol bol emzirdim sutum gelmişti. Dün gozlerinde biraz sarilik farkettim bugun de kontrolü vardi diye pek ustune düşmedim nasil olsa bakilacak diye. Dun gelen gidenim cok oldu. Sutum surekli bi muhabbet malzemesi zaten herneyse... 3 gecedir beni yarim saatte bir ayağa diken bebek bugun uzuuun uzuun uyumaya baslayinca sarilik baya bi artti gibi geldi doktora kostuk. Ölçüldü 10.8 cikti ve sutum yetmiyormuş meger neredeyse hic yokmuş 4 gündür yavrum hiç beslenememis :'( ustelik mama da alip denemistim belki yetmiyordur diye icmemisti icim rahatti yetiyor diye... Meğer açmış kurban olduğum :'( ve ben anlayamadim. Kendimi affedemiyorum bakip bakip agliyorum. Sutum vardi nazar degdi de mi gitti yoksa hic mi gelmedi 4 gun aç mi kaldi diye kafayi yiyorum....

Girmem saniyordum ama girdim sanirim icine tukurdugumun lohusa bunalimina... cok zormuş annelik, uyksuzlugu falan degil ha kaybetme korkusu zarar verme korkusu berbatmis... tez zamanda kurtulmam dilegiyle...

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Galactaco diye bir damla var süt arttırıcı bir de yeni doğan sarıldığı çok yaygın, bunun için üzme kendini elinden geleni yapmışsın,şekerli su verebilirsin açlık kan şekeri düşünce de oluyor. Senin elinden gelecek birsey yok dirençli ve iyi durmalısın. Üzme toparlan. 
(855 puan) tarafından
Toparlanmaya calisiyorum canim. Cok şükür bugun biraz daha iyi insallah daha iyi olur. Rabbim korusun yavrularimizi...
tarafından
Amin, kızlar savaşçı olur korkma hiç
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 350 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Htcmrkc (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 427 göst.
1 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 921 göst.
3 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 253 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Varsindunyadursun (191 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,595 soru

23,846,890 cevap

319,652 kullanıcı

...