0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlae iki gündür böyleyim randevu aldım ama daha gelecek ayın on ikisinde afedersiniz idrarımı tam bosaltamiyorum sürekli idrar için tuvlete gidiyorum başınıza gelen var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(5,022 puan) tarafından
Of lanet birşey sene de iki defa net bu hastalık beni bulur bol bol su iç maydanoza bolca limon sık ye veya kaynat iç mısır püskülü kaynat iç sicak su torbası köy karnıma böbreklerine
tarafından
Ne kadar sürüyor pek geçmesi canım bende ilk defa oldu
(5,022 puan) tarafından
Bu dediklerim hafifletir ama doktor toz verir büyük ihtimal onu gece yatmadan içiyorsun sabaha hiç birşeyin kalmıyor tedavi edilmediği sürece zor geçiyor
-Reklam-
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Sistrit canım bence muayene gününü beklemeden acile git annem öyle olmuştu hemen sonda takip idrarı bosaltillar yoksa böbreklere sizacakmis idrar ve onun ağrısı da dayanılmaz hemen ilaca başlaman lazim
tarafından
Ay korkutma beni ya annen hicmi idrar yapamıyordu yoksa azmi yapiyordu
(5,305 puan) tarafından
Çok az az ve sık sık aşırı sanciliydi
tarafından
Yok bende öyle birşey yok canım az az sancı falan yok ama
0 oy
(551 puan) tarafından
Bende 1 aydır öyleyim Dr a gittim idrar verdim temiz çıktı.bjsey yok bol su iç dedi ama icsemde sürekli aynı afedersin üç kısmı yanıyor gibi tekrar gitmeyi düşünüyorum 
tarafından
Benimde öyle yanıyor
0 oy
(4,333 puan) tarafından
Yanma falan var mi idrar yaparken 
(4,333 puan) tarafından
Biraz daha ilerlerse idrarla birlikte kan gelmeye başlar bu da çok tehlikeli böbreklerine zarar verir vakit kaybetmeden hastaneye git su içerek atlatacagini sanmıyorum
tarafından
Gittim canım toz ilaç yazdı akşam uyumadan önce suya katıp içecem inşallah geçer bugün daha kötü oldum adette oluyorum
(4,333 puan) tarafından
Ayy ben o ilaçtan sonra mahvolmuştum sabaha kadar ağladım sancidan
tarafından
Benimde sırtım vurdu sancısı belimi dogrutamiyordum gece ama sabah normal bir şekilde çok şükür tuvletimi yaptim
(4,333 puan) tarafından
Evet canım sabaha duzeliyo
0 oy
(5,302 puan) tarafından
Randevuyu bekleme acile git onlar anlar zaten
tarafından
Sabah sağlık ocağına gidecem

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 183 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hilalyyy (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
20 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SiyahMasal (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.

Kategoriler

1,434,819 soru

23,597,665 cevap

305,849 kullanıcı

...