0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (168 puan) tarafından
Kizlar çok sevdiğim öz ablam gibi gördüğüm komşumuzun tayini çıktı benim için çok değerli biriydi fazla yaşı yok 32 yaşında falan bizden bir hatıra olsun diye bir hediye vermek istiyorum sizce ne olabilir 

7 Cevaplar

0 oy
(6,713 puan) tarafından
Fotoğrafınız varsa çerçeve yaptırabilirsin
(168 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ikimizde öyle fazla fotoğraf çektiren biri değiliz varsa annemin telefonunda olması lazım o da açık haliyleydi sonradan kapandı aslında olurdu da
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben gümüş bileklik alırdım kendim çok severim gümüşü ve takıyı 
(168 puan) tarafından
Evet takı mantıklı aslında
0 oy
tarafından
Saat alın en güzeli taktık a sizi hatırlar en fazla pili biter onu da değiştirir :) 
(168 puan) tarafından
Evet bilekliz ve saat iyi aslinada pek takı görmedim ama takar heralde çünkü o da değer verir diye düşünüyorum
tarafından
Takar canım eğer biri beni düşünüp alsaydı ben hi. Çıkarmazdım:)
(168 puan) tarafından
Sağolun fikirleriniz için
0 oy
tarafından
Fincan takımı❤️
(168 puan) tarafından
Evet bak o da olabilir
0 oy
tarafından
Ben evi için anlamlı bir biblo tarzı bisey alırdım zannımca birileri beğenir sorar her sorulduğunda da beni hatırlar diye düşünürdüm bide öyle şeyleri ben cok seviyorum ama evcil hayvanlarimiz var alamıyorum:)
(168 puan) tarafından
Evet olabilir ama malesef dört tane çocuğu var o yüzden kullanışlı olmaz yani kullanamaz diye düşünüyorum çocukları küçük çünkü :)
tarafından
Aaa o zaman doğru  :)))
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Benim aklıma taki toka değil de direk yeni evi için bir sey almak gelirdi belki anlamlı bir tablo ya da şık bir duvar saati gibi gibi :)) 
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Yeni kapandı yazmışsınız yorumlara güzel ipek bir eşarp ya da uzun ömürlü hemen bozulmayacak bir eşarp alabilirsiniz annem yillar önce verilmiş hediye olan eşarbı arada takar takdıkça da hediye alanı yad eder. Güzel bir hediye bence tabi kişinin zevkine göre alınması lazım 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 276 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Alaska (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 363 göst.
18 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde ceylo (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
2 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nesliss193. (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
29 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Poine (104 puan) tarafından soruldu

410,438 soru

12,344,958 cevap

39,982 kullanıcı

Kategoriler

...