Dün akşam çaya gitmiştik. Hamileyim bebeğim erkek. İlk oğluma onun adını verdik zaten benim de sevdiğim bir isimde isteyerek koydum. Dün konusu açıldı biz daha düşünmedik falan dedik, kaynanam da daha zamanı çok bir doğsun nasibinde ne varsa aklınıza gelir dedi. Buraya kadar her şey çok güzel. Kayınbabam bir anda " ben doğacak bütün çocukların adını önceden koydum zaten hepsi belli." dedi. Eşim de ben de öyle donduk kaldık kimse bir şey demedi baya bir sessizlik oldu sonra oğlum ağladı eşim toparlan gidelim dedi. Resmen hepimiz dumur olduk kayınlarım hep bekar daha onlar için bile kız olursa bu erkek olursa bu diye önceden kafasında ayarlamış. Bizim kendi çocuğumuz üzerinde söz hakkımız yokmuş gibi davranıyor, çocuk hasta oluyor hastaneye götürmeyin bir şeyi yok diyor. Benim çocuğumu benden iyi mi bileceksin? Bir yere gidicez gitmeyin ne işiniz var diyor, evli 2 çocuklu 25 30 yaşında insanlarız evimiz ayrı arabamız ayrı sana soruyor muyuz bir işimiz var mı diye ne diye karışıyor anlamıyorum !?