0 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde (1,987 puan) tarafından
Dün akşam çaya gitmiştik. Hamileyim bebeğim erkek. İlk oğluma onun adını verdik zaten benim de sevdiğim bir isimde isteyerek koydum. Dün konusu açıldı biz daha düşünmedik falan dedik, kaynanam da daha zamanı çok bir doğsun nasibinde ne varsa aklınıza gelir dedi. Buraya kadar her şey çok güzel. Kayınbabam bir anda " ben doğacak bütün çocukların adını önceden koydum zaten hepsi belli." dedi. Eşim de ben de öyle donduk kaldık kimse bir şey demedi baya bir sessizlik oldu sonra oğlum ağladı eşim toparlan gidelim dedi. Resmen hepimiz dumur olduk kayınlarım hep bekar daha onlar için bile kız olursa bu erkek olursa bu diye önceden kafasında ayarlamış. Bizim kendi çocuğumuz üzerinde söz hakkımız yokmuş gibi davranıyor, çocuk hasta oluyor hastaneye götürmeyin bir şeyi yok diyor. Benim çocuğumu benden iyi mi bileceksin? Bir yere gidicez gitmeyin ne işiniz var diyor, evli 2 çocuklu 25 30 yaşında insanlarız evimiz ayrı arabamız ayrı sana soruyor muyuz bir işimiz var mı diye ne diye karışıyor anlamıyorum !?

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Laf yerinden zamanında soylenmeyince anlamı kalmaz şöyle lafıni geç eşin gecmiyormu onada söyle kendin sinir olacağına onlar sinir olsun
(1,987 puan) tarafından
Eşimin hiç hoşuna gitmiyor ama karşı da çıkmıyor babam ne derse o diyor
tarafından
Nedemek ne derse o bu çocuğu yaparken izin alipmi geldin yatağa de bize isim için fikir vermeye çalıştılar rica ettiler sonrada sürekli ne koyacaksınız dediler diye şuan buldum isim ama eşim söyletmiyor bana kimliğini çıkartırken söylerim diyor inatla
(4,371 puan) tarafından
Sen kabulcettin obur kayinlarin babam değil karım ne derse o sen karisma derse babasina bu kez senin esinle aran acilir aileye de daha cok bilenirsin. Kendisi baba olan bi insan babam ne derse o diyemez babasinin evinde babasinin konularinda evet ama kendi aile hayatinda bunu diyemez
-Reklam-
+1 oy
(498 puan) tarafından
Niye susuyorsunuz ki bu yüzden her istediklerini size yaptırma yetkisi buluyorlar kimse kusura bakmasında çocuklarıma okadar karısilmasini istemem tamam dedesi  ama bir yere kadar
0 oy
(2,705 puan) tarafından
Yav he he de geç 
(1,987 puan) tarafından
Eşim geçmiyor
(2,705 puan) tarafından
Nasil yani babasini destekliyor mu bu konuda?
(1,987 puan) tarafından
Desteklemiyor aslında hareketlerini laflarını hiç beğenmiyor ama sözünden de çıkmıyor
(2,705 puan) tarafından
Bu sefer bi zahmet çikiverir artik
Yoksa kayinbaban yapsin bi çocuk adinida koyar rahat rahat
0 oy
(2,489 puan) tarafından
Bu kaynanayla yer değiştirmiş galiba büyüklük değil de bana göre hadsizlik yani
(1,987 puan) tarafından
Kaynanamın da farkı yok normalde de bu sefer yer değiştirdiler
0 oy
(2,353 puan) tarafından
Ne münasebet  tavsiye verse neyse emrivaki davranması hiç hoş değil
(1,987 puan) tarafından
Emrivaki değil resmen benim dediğim olacak yoksa hepinizi silerim diyor adam
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Çok güzel konuşuyorsun da bunları kayınpererine de demen lazım. Öyle sessiz kaldık olur mu
0 oy
(4 puan) tarafından
ilk basta cocugunun ismini onun ismini koymakla hata yapmissin birsz gotu kalkmis gibi geldi bana oyuzden herseye karisma hakkina sahip oldugunu zannedio
tarafından
Büyüklerin le bu şekilde mi konuşuyor sun?
(4 puan) tarafından
ben konusmuyorum sadece kimseye dusmez kimsenin cocugu hakkinda kimseye laf soz dusmessi onun mesuliyeti anne babasinda ise ismini cismini herseyiyle ugrasmasi annesi ve babasini alakadar eder dedesine ne?
0 oy
(18,110 puan) tarafından
İlkinde gönlünüz olsun diye senin adını koydum ama ikincinin ismini ben koyacağım diye bir cevap yapıştıracaksın şok olan o olacak :)
0 oy
tarafından
Ya desin dursun çocuk sizin çocuğunuz onu sen karnında taşıyorsun ilk öncelik anne babaya aittir
0 oy
(928 puan) tarafından
E vereydinya cevabını o an, valla böyle susuyoruz susuyoruz sonra da dert yanarken sanki karsimizdaymis gibi laflar sıralıyoruz. Böyle böyle kendimizi tüketiyoruz işte
0 oy
(1,935 puan) tarafından
İş kocanda bitiyor doğuran büyüten sensin onlar değil ben kimseye izin vermedim resti çektim sende yap 
0 oy
(769 puan) tarafından
Siz istediğinizi koyun canım.benimkine ismi konulana kadar ne eşim tarafı ne de benim ailem ismini ne koyacaksınız diye sorulmadı doğdu kendim ismini koydum kayınpederimde kulağına okudu 
0 oy
(51,497 puan) tarafından
sinir bozucu gercekten
0 oy
(13,769 puan) tarafından
canım yaptığı hiç doğru değil ki 

bizim belliydı isim seçmiştık ilk torunu olacak diye sorduk kaynanama kızım sordunuz teşekkür ederim sız bilirsiniz dediler
0 oy
(7,638 puan) tarafından
   Çokta kaale almam  boş konuşan     insanlar sonucu ı o istediği  desin  eşin ve sen aynı düşünce içindeyseniz  evıne girdin mi hepsi dışarı da kalıyor

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 644 göst.
0 oy
18 cevap 753 göst.
13 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevimcan (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 2,898 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Eda... (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 600 göst.
9 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minikmucize (2,587 puan) tarafından soruldu

409,166 soru

12,297,511 cevap

38,371 kullanıcı

Kategoriler

...