Annisler şimdi bi sorum olcak bundan baya bi zaman önce ben tiktok kullaniyordum eski adiyla musical diyim. Kendim cektiklerimi esime atiyordum sadece baskalarinin cektiklerini izliyordum filan kimseyle takip-begeni olayim yoktu. Sonra ben bunu sildim kullanmadım. Esimin hosuna gitmis meğer komik videolar filan bu programı bulamamış kwai diye bi uygulama indirmiş bi gün tesadüfen baktım teline bildirimler var uygulamayı tam 25 tane kızı takip ediyor ama ne kızlar yani ve sadece 2 erkek takip ediyordu. Ve 25 kızın hepsine Merhaba? diye mesaj atılmış bunu görünce delirdim hesap sordum ben yapmadim uygulamayı bir asker indirdi bana o kurdu falan dedi. Mesajları otomatik olmustur dedi niye 25 kiza gitti de 2 erkege gitmedi otomatikse dedim o zaman o asker atmıştır dedi takipte olduğunu bile bilmiyormuş güya ben sadece 2 tane erkek takip ediyordum dedi. Neyse tarihelere baktim cogu iste oldugu saatlerdi. Ama bi tanesi pazar günü öğlen 12 de atılmış o sırada biz gezmeye gidecektik ben hazırlanıyordum eşimde salonda telle uğraşıyordu çok kızdım günlerce konuşmadım açıklama yap dedim sadece ben yapmadım günahımı alıyosun dedi sonra uzatmadım ama şimdi 2 aylığına şehir disina göreve gitti içime kurt düştü benimde. Uzun oldu ama icim icimi yiycek yoksa.
Bnm ikinci evliligm ilk evliligm de sim uzman cavustu bir tabletimz vardi bazen ise gotururdu bazen bnde kalirdi sans eseri oyun oynicakkenlim deydi ve mesjlara grdm meger kizin birine askm die mesj atmis. Sms hat takilabilenlerdendi tablet neyse hemn numarayi aldim iste ahmet bilmem ne sizin neyiniz oluo vs oda sevgilm dedi bnde memnun oldm bnde esiyim vs gbi sohbete basladm ne kadr suredir konustuklarindan tut goruntulu konusmalarnin daha resimlerini aldim kizdan. Buna ragmen bana eve geldginde dedgi sey asker sevgilisine mesj atmisti . Bnde dedm ki askerin ismiyle soy ismi senle ayni mi hatta senin ikizin mi senin adini verdm senin resmini gonderdi gayet senin sevgilin kimi kandiriosun sen. Bide bn istnbuldan urfaya gittim sirf asker die . Ailemi aradm eldi bni aldi döndük ama bnm kanitlayabilfigim bi aldatma seruveni vardi biz sevgiliykende konusuyomus o kizla nikahimzn oldugu balayina gittgmz hafta icn ameliyat olcagini yazamiyacgini solemis kiza evlndikten snra gorusmeye devam etmis. Vs brni gayet sanal aldatmis bu yuzden katlanmadm ama sneinki yeni bi uygulamadan yenj bi mesj atmistir olsa bile. Uyarip korkutman yeterli kndini kuskulandirma ole kwai felan yetmio aldatan adama yefek hat kullanio vs. Sen sadece dikktle izliceksin esini kontrol ediceksin ;)
Hepsi aynı benim esimde dahil yapar yapmadım derler ..
:((( yani kimse kimseye kolay kolay telefonunu vermez. Heleki evli bir erkek hiç vermez. Ne münasebet der.
Başka ne diyim ki. Güvenini sarsmis.
Korkmuş eli ayağına dolanmış. kekeleyerek konustuysa. Vardır bisiler
Sen eşini tutsan bile dışardaki oynak kızlar rahat bırakmaz kocana sahip çık öyleleriyle konuşup oynaşıp bırakır bir süre devam eder. Fazla üstüne gidersen inadina yapar erkek milleti ışte
Bu devirde babana bile guvenmıycen canım erkek milleti yapmam der ama yapar ben yazın bir aylığına memleketime gittim eşim geldi kendine ıntagram açmış ve bir dolu kızla konuşmuş bayramı burnumdan getirmişti bayram günü kus gezmiştik
Ne güvenmesi ağzında bal olan arının bile kicinda iğnesi var valla ben bu hayatta kimseye güvenmiyorum tamam seviyoruz ediyoruz ama her erkeğin içinde var yok diyen yalan söyler zaten kadınsın hisseder anlarsın boşanmalar evlilikten daha sıklaştı hep bu yüzden işte sosyal medya karı kız eşini hor görme beğenmeme sïkılma aman valla imkanı olan evlenmesin bacım çekilir dert değil burda günde 20 tane post okuyorum 20 sinden 10'u eşim beni aldattı eşim benden soğudu üzülüyorum bende madem karilarina bunu yapcaklar ne diye gunahina giriyorlar evleniyorlar hepsi gencecik guzel yeni anne hanımlar Allah bu düşüncedeki erkekleri bildiği yapsın ya daha ne diyim
Aynısı bendede var kuzum bunlar böyle yapar yapar kabul etmez allah iyilerle karşılaştırsin
Valla ne yazacagimi bilemedim okadar çok şey okuyoruz ki böyle benim bile başıma geldi yani yaparlar bacım nediyim
İşre bu çok sıkıntı. Hele ki hassas insanlardan biriysen sende. Zedelenince. Geri toplaması çok zor. Umarım tecrübeli biri yorum yapar. İçin rahatlar.
O programı yüklemen de hata aslında. Eşim de dedi geçen bana. Komik şeyler var diye .bende görüyorum ama. 1 komik şey varsa. 5 tane o ****** var affedersiniz ama.
Kendini pazarlıyor resmen ahlaksızlar. Reklam olarak çıkınca bile deliriyorum ben şahsen. Allah bildiği gibi yapsın . lut kavmine dönüyoruz resmen hale bak
Canım hep aynı hikayeler. Yine de günahını almak istemem. Hep arkadaslarına yıkarlar suçu
Sende farkli isimle ac ekle esini anlarsn ozaman. Ha ama eger yapiyosa sonucu ne olacak onu dusun oyle. Hayatina ayayni devam edckssn bulasma ble
Bence esin baya bi sallamis otomatik mesaj falan yok tiktokta . Ayrica baskasinin hesabini neden jullanms . Bence yasakla o lyle seyleri kullanmasn zaten hic anlamam o tarz uygulamalar kullannlari .
1,490,150 soru
24,353,977 cevap
346,640 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın