0 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (883 puan) tarafından
Kızlar normalde günde 2 3 defa kaka yapardı şimdi en fazla 1 yapıyor kabızlık yok kakası aynı kıvamda ama neden azaldı sütüm mü azaldı acaba 1 haftadır bu şekilde bazen 2 gün yapmıyor bazende günde 1 defa

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık bebeğin
(883 puan) tarafından
56 günlük
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç aylık yada günlük 
(883 puan) tarafından
56 günlük
tarafından
Normaldir ilk günlerde çok yaparlar sonra dizene
tarafından
Sonra düzene girer
0 oy
(26,650 puan) tarafından
Çok küçük değilse normaldir büyüdükçe tuvalet durumu düzene giriyor benim 1.5 yaşında oğlum var günde bir kez büyük tuvaletini yapar mesela bir kaç aylıktan beri çoğunlukla böyle 
(883 puan) tarafından
Yok aşkım 56 günlük daha
(26,650 puan) tarafından
Kilo alımı düşük değilse sıkıntı olmaz iki aylık olmuş belli bir düzene girecek yavaş yavaş doymayan bebek huzurusuz olur aynı şekilde kabız olan bebek içinde geçerli bu. Rahatsızlık yoksa kıvamı normalse endişe etme
0 oy
(24,261 puan) tarafından
Aynı şekilde oldu bizim de süt yarıyor bebeğe. Posası çıkmıyor yani. Günler sonra yapardı. Bı kere 9. Gün yaptı. 5. Ayda düzeldi. Çok rahatsız ederdi bazen fitil verirdim. Ancak öyle yapardı. Sonra sonra düzeldi. Çok üzülürdüm o zaman . Ama keşke uzulmeseymisim. Kendiliğinden düzeliyor. Önemli olan yaptığındaki kıvamı. Senin bebiş de normal kıvamlı yapıyormuş. O yüzden dert etme. Bu sayede çok güzel kilo alıyorlar. 
(883 puan) tarafından
Annem de etine gider diyip duruyor bu demek oluyor galiba :)
(24,261 puan) tarafından
Aynen öyle oluyor dostum
(24,261 puan) tarafından
Sen yine de yediklerine dikkat et. Kabız yaoaan yiyeceklerden uzak dur
(883 puan) tarafından
Vallahi bişey yiyemiyorum ki zaten tek başımayım vakit bulursam atıştırıyorum
0 oy
(59 puan) tarafından

Sütün yarıyor kilo alımına geçmiş olabilir yine de bir sağlık ocağına ebeye falan sorabilirsiniz nacizane fikrim

(883 puan) tarafından
Evet haklısınız bir sormakta fayda var

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 286 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 161 göst.
0 oy
6 cevap 1,734 göst.
7 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Prens_annesi (231 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,910 soru

24,422,037 cevap

351,641 kullanıcı

...