0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından
Kızlar izne çıktım doğum iznine temizliğe baslym dedim ama yagmur yağıyor ben camları silemem perdeleri yikasam batar mi sozce nerden baslym tmzlge

6 Cevaplar

0 oy
(18,668 puan) tarafından
Camları içerden silki batmasın perdeler canm dışarıdan silme kalsın yada esin silsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dolap içlerini bitir özellikle çabuk pislenmiyor tekrar ve uğraştıran birşey camlarida içten sil perdeleri yıkayınca tozlanmasin çarşafı yorgan yastık ne varsa yıkanacak yıka koy geri son zaman zaten camların dışını dolapların dışını bı elden geçirilir birşey kalmaz 
0 oy
(24,251 puan) tarafından
Halıları yikayacakssn yıkamaya gönder. Ben gönderecektim. Vazgeçtik. Halı yıkama makinesi aldık. Hala uğraşıyorum yikiycam diye. Koltukları yikayacakssn ya da sileceksen o var. Bunları yaptıktan sonra camlara başlarsın. Hala yağmur yagiyosa arkadaşların dediği gibi içleri silip perdeleri yıkarsın. Sonra dostlarını silersin. Mutfak dolapları silersin falan 
0 oy
tarafından
Mutfak dolaplari 

Giysi dolaplari 

Baza alti 

Koltuklari sil altlarini sil 

Cam perde 

Banyo tuvalet fayanslari sil 
0 oy
(2,659 puan) tarafından
Bir haftadır 3+1 evle uğraşmaktan canım çıktı. Camları içerden sildim duvarları sildim mutfak dolap iç dış sildim makine ve dolap altları komple çıkarıp temizledim nevresimler yıkayıp değiştim uyku setinin yorganı banyoda yıkadım halıları ve koltuğu yikattim stor perdeleri çıkarıp yıkadım avizeleri sokup yıkadım vestiyer iç dış temizledim pencereleri dışardan silmeyi 2 hafta kadar daha erteliyorum yağmur görülüyor. Camlara gelene kadar iş  cok canım yani daha sayamadığım bir sürü iş var ve iki bebeyle dön dolaş uğraş anca bitti sanda şimdiden kolay gelsin 
0 oy
tarafından
Camları içeriden sil olmadı 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,508 soru

24,401,589 cevap

350,173 kullanıcı

...