Çocuğunu düşünen bir adam olsaydı eğer çocuğunun annesini bu kadar mutsuzluğa mahkum etmezdi kızı kullanarak senin gitmeni engellemeye çalışıyor emin ol çünkü kendisine hizmet edecek isini gorecekbiri gerekiyor hayatında vallahi Bir boşanma davası açarsan çocuğuda ona değil sana verirler o da görür. ya kendine çeki düzen ver ya da ben gerçekten giderim diye sen onu tehdit et çocuğu öne sürerse tamam çocuk da sende kalsın giderim de ama böyle ciddi ciddi söyle tabii çocuğunu bırak demiyorum da hani çocuğu sana karşı koz olarak kullanmaz en azından. Benim arkadaşımın eşi de bunu çok yapıyordu kız en sonunda tamam çocuklar sende kalsın ben babamın evine giderim mahkeme bana şu günler gör derse o gün görürüm görme demezse görmem ne yapayım yeter ki bitsin bu evlilik, bıktım artık çocuklarımı bile gözümden çıkarttım dediciddi ciddi. tabii ki gerçek anlamda değil kocasını korkutmak için gerçekmiş gibi söyledi. adam korktu ondan sonra değişti. baktı gerçekten kadın gidici sustu oturdu değiştirdi kendini ha şimdi çok mu iyi hayır değil ama en azından idare edilebilir düzeyde