0 oy
217 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (20 puan) tarafından
Simdi esimle cok kotu zamanlar geciriyorum bugun is bosanma konusuna kadar geldi simdi esim cok uyanik biri evliligimi, boyunca ev araba ne alip yaptirdiysa babasinin uzerine aldi kendi uzerinede almadi benimde almak istemedi diyelim ki davayi esim acti ben esimin evliligimiz surecinde ev falan aldi babasin uzerine diyip 2 kucuk cocugumla yasabilcegim birini alma hakkina sahipmiyim bana yasattigi psikolojik siddetden tazminat acabilirmiyim baska ne gibi seyler isteyebilirim ve bir sorum daha diyelim gidecek bi yerim yok aynii kaldimiz konutta veya aldigi evde oturma hakki verirmi bana bilgisi olan bana bilgi verebilirmi?? 

4 Cevaplar

0 oy
(27 puan) tarafından
Babasinin uzerineyse egerki sana vermez kendi uzerine olan mali ikiye bolebilirsiniz sadece 
(20 puan) tarafından
Malesef uyanik iste dmekki benle kotu zamanlar yasayiip yasatacagini. Bilip bnimde bitirechimi dusunup boyle seyler yapti son zamanlar
(27 puan) tarafından
Uyanik insandan bol ne var Allah yardimcin olsun insallah Allah kendisinede yedirmez o mallari merak etme seninleyken aldigi mallari tek yemek Allahtan reva mi yazik gunah yani
(20 puan) tarafından
Allaha havele ettim rabbjm gelsin hakkindan nedym :/
-Reklam-
0 oy
(997 puan) tarafından
Maalesef bu durumda nafakadan başka hiç birşey alamazsın 
(20 puan) tarafından
Off yaaa :(
tarafından
Eğer düğünde takılan altınları kanıtlayanilşrsen hepsini alırsın ve maddi tazminat davası var yıpranmışlık parası gibi bunları alırsın
(425 puan) tarafından
Hop dedik bişey sorucam bu düğünde takılan altınları eğer kendi rızanla vermişsen yine ala biliyor musun
tarafından
Hiç fatketmez alırsın canım
(425 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Bu durumda edinilen mallardan hiç bir şey alamiyorsun maalesef . Nafakani alırsın. Birde psikolojik durumunu belgelerden psikoloktan rapor kullanılan ilaçlar vs. Gbi şiddet varsa darp raporu gibi bunlarla tazminat alabilirsin. Ama mallardan birşey alamazsın maalesef 
(20 puan) tarafından
Anladim sagolasin :(
0 oy
tarafından
Neden izin verdinki zamanında ne alaka babası 
(20 puan) tarafından
Malesef haberim dahi yoktu aldigindan ki bilmiyrum herseyi ailesin uzerine alip yapiyi
tarafından
Aileside onu mağdur etsinde görsün karısından kacirirken başına iş gelir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 287 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 496 göst.
21 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Güneşş (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 371 göst.
29 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
28 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu

410,746 soru

12,359,350 cevap

41,351 kullanıcı

Kategoriler

...