0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (2,492 puan) tarafından
ya ne kadar sıksamda herşeyden kıssam da olmuyor yine yetmiyor çevremdeki insanlarinda sadece kocaları çalışıyor borçları var çocukları var ama kuafördende eksik kalmıyorlar gezmekten de ben o kadar herseyden kısmama rağmen yine olmuyor 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nerden kısarsan kıs hayat şartları çok zor masraf bitmiyor 
(2,492 puan) tarafından
gercektende öyle
-Reklam-
0 oy
(8,582 puan) tarafından
Benimde sadece eşim çalışıyor herseyide alıyoruz yani hele benim harcamalrim trendyoldan bitmiyo.  Şükürler olsun yetiyo :)
(2,492 puan) tarafından
ne güzel maşallah
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Dolar Euro yükseldikçe bu dahada artacak üzgünüm. 
0 oy
(14,757 puan) tarafından

Bir sor nasıl yapıyorlarmış :)

0 oy
tarafından
Ne yazık ki daha zor günler bizi bekliyor.Rabbim yardımcımız olsun. Benim de eşim tek çalışıyor elhamdülillah borç falan yok herseyimize yetiyor  ama birikim  yapamıyoruz.
0 oy
(987 puan) tarafından
Bizim de öyle bir tek eşim çalışıyor,3 çocuk var,zar zor ay sonunu getiriyoruz.
0 oy
(993 puan) tarafından
Çok şükür bizimde borç vs baya giderimiz olmasına rağmen yetiyor bende alışveriş vs harcama yapan biriyim esimde harcar bu maaşla yaşadığınız yerle alakalı bence ama inanın ülke şartları iyi değil ve herşeye zam üzerine zam geliyor halk nasıl geçiniyor hele asgari ücretli aileler için ekstra üzülüyorum nasil yetebilir mümkün değil 
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Evi biz degilde ev bize geciriyor desek daha dogru.d.d.d
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Çift maasiz; ev kira, bakıcı parası, araba kredisi, yeme içme, kiyafet falan gidince ayda 1-2 çeyrek alacak para anca kalıyor.
0 oy
(997 puan) tarafından
Kirada oturuyorum, eşim tek çalışıyor , evimizde kedi var aşılarını yeme içme kumu asla esirgemiyorum . Bebeğim olacak 2 ay sonra . Geliri gideri hiç hesaplqmiyorum ama gayet yetiyor 
0 oy
tarafından

Ev kredisi ödüyoruz. Eşim tek çalışıyor ama şükür  yetiyor. Bebeye bakacak birini bulsam bende giricem dee yoookk:) 

İlgili bir soru bulunamadı

412,441 soru

12,416,680 cevap

45,049 kullanıcı

Kategoriler

...