0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (649 puan) tarafından
Konuya şöyle gireyim kızlar .Ben herşeyi aşırı kafaya takan biriyim kimseye de bir kötülüğüm dokunmaz aslında ama ne zaman birini kendime yakın görsem o insan zamanla ilk tanidığım gibi kalmaz ve Araya soğukluk giriyor .Sanki sürekli benim yazmamı ,aramamı bekliyorlar .. 3 4 tane aklıbaşında arkadaşım var onlardan da biri ne zaman problemi olsa o zaman beni arar dertlerini anlatır ama memlekete gelince arayıp sormaz görüşelim demek aklına gelmez. Bugün doğum günümdü mesela ama çoğu arkadaşım bir doğum günün kutlu olsun demeyi bile çok gördü çok kırgınım,üzgûnüm problems sürekli kendimde arıyorum ama bulamıyorum da . Acaba ben mi fazla önemsiyorum insanları kafaya takıyorum yoksa bende mi problem var bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(63 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Eşim her zaman başkaları için üzüldüğümde şunu söyler. Kimse senin önemsediğin kadar önemsemiyor kendini neden bu kadar üzüyorsun. Çok da haklı. İnsanlardan beklentimiz ne kadar az olursa aslında o kadar az üzülürüz. Bunu zamanla çok güzel öğrettiler :)
(649 puan) tarafından
Harika bir cevap vermişsin arkadaşım :)
Ama keşke yapabilsek o zaman hayat benim için çok daha güzel olurdu  Cevabın beni çok rahatlattı Allah rağzı olsun valla
(63 puan) tarafından
Hepimizden inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(15,193 puan) tarafından
doğum günün kutlu olsun ♥

yabancı uyrukluyum, burda hiç arkadaşım yok bi tek görümcem var yetiyor
(649 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ çok şanslısın öyle bir görümceye sahip olduğun için
(15,193 puan) tarafından
hızla geliyorummmm
aynen iyikı var
(649 puan) tarafından
Bakıyorum hemen
0 oy
tarafından
Ayyy canım üzülme bende yaşadım bu dediğini fazla kıymet böyle dötlerini kaldırıyor ! 

Doğum günün kutlu olsun 
(649 puan) tarafından
Acaba ben mi çok önemsiyorum insanları neden bende umursamaz davranamıyorum onlar gibi bilmiyorum
Teşekkür ederimbu arada canım  ♥️
tarafından
Herkese hakkettiği kadarını ver
0 oy
(465 puan) tarafından
İnan benim 1 tane bile arkadaşım yok çünkü gerçek arkadaşı bulmak zor iş bulunmaz Hint kumaşı hakkaten 
(649 puan) tarafından
O kadar ihtiyacım var ki her derdimi anlatabileceğim birine yok yok bir müddet sonra anlattıklarımı bana karşı kullanırlar diye korkuyorum
(465 puan) tarafından
O kadar haklısın ki ne diyim canım insan evladı işte olup olmadık yerde herşeyi söylüyorlar pat diye belki 7 sene olmuştur arkadas edinmeyeli belki daha fazla öyle normal arkadaş oldu iş arkadasi işe gelip giderken yol arkadaşı bilmem ne ama öbür türlü arkadaşım olmadı benimde

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 237 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Pasakizz (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
21 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anka (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
28 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (7,302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,088 soru

24,380,654 cevap

348,705 kullanıcı

...