Okurken o kadar üzüldüm ki anlatamam Rabbim yar ve yardımcıları olur inşallah senin de canım insan bakımı zor ama işte yürek dayanmıyor can o da senin bir parcan biz de karın taş derler of çok üzüldüm gerçekten Rabbim sana sabırlar versin canım güç kuvvet versin abin de inşallah bir an evvel kalkar Rabbimden tek dileğim bu şu an gerçekten çok üzüldüm
Eski post canım
Post nasıl karşınıza çıktı çok eski çünkü:) ha bende farketmedim önce hepsini okudum yorumlara geçince fark ettim:)
İnşallah herşey yolunda gitmiştir post sahibi için kullanmıyor hesabı sanırım
Aaa ben de hiç dikkat etmemişim:)
Anam eskinin de eskisi bu postu hortlatmıslar:)
Ben hiç dikkat etmedim vallahi
Abi bu ömür boyu saklayacak değilsiniz ya eşin bir yüce gönüllülük etmiş orda kalmasına razı gelmemiş aynı şekilde ailesine karşı da bu durumu açıklamalı bence. Ben onun kardeşini istemesem o da sizi istemez evimizde desin sonuçta siz evlisiniz ayrı bir ailesiniz bir insanın kardeşinden vazgeçmesini istemek hiç adil bir istek değil bunu usulünce ailesine açıklasın
Postun tarihine bak canım 🙄
Yazdıktan sonra baktım maalesef bundan sonra yorumlara bakmadan yorum yapmayacağım
O kayinpederinize soyleyin kocaman harflerle soyleyin hemde.Allah seni bana muhtac etmesin cunku bakmam abimi yollamak istedigin o delige yollarim seni diyin.Eşin de cocuk mu kendi evinde ki insanin hesabini mi veriyor.Ayricaaaa emin olun esinizin anasina babasina bir sey olsa siz bakmaya mecbur birakilirdiniz sorulmazdi bile.Sizi de tebrik ederim baktiginiz icin.Allah sizden razi olsun.Sormayi ayip Allah sifa versin annenizin ve abinizin engeli ne dir tam olarak ?
Eski post 🤣
2023 te sorulmuş Allah tan okumadım ha 😄😁
1,502,703 soru
24,535,705 cevap
360,202 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın