0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar koltuklarım leş gibi oldu. Pembe koltuklarım simsiyah düşünün. Linçlemeyin nolur. Hem çocuklarım kucuk hemde sağlık sorunlarım var. Öyle böyle değil yani. Her neyse halilarimi yıkamaya verdim de 1 haftaya gelir. Temizliğe baslicam. Koltuk silerken çok yoruluyorum. Siz nasıl temizliyorsunuz? Bir de ne etkili deterjanı kullanıyorsunuz? 

20 Cevaplar

0 oy
(13,119 puan) tarafından
Benim koltuklar koyu renk o yüzden sadece camasir deterjanı kullanıyorum veya duru granül matik lifle güzel ovuluyor
(5,677 puan) tarafından
Mikrofober bez beyaz kalip sabun. Mis gbi olur. Tencere kapagina bezi sariyorlar oyle denicem de deneyemedim bi turlu) benim eski koltklarim krem rengiydi haftada 2 kez koltuk silerdim. 4 sene dayandim bu eziyete. Sonra degistirdim koyu renk. Ayda bir siliyorum dunya varmis rahatlik koyu renk koltuk:))
-Reklam-
0 oy
(3,134 puan) tarafından
Asperox sık bence ilk önce heryerine,sonra da beyaz kalıp sabunla sil ,ben hep kalıp sabunla silerim çok temiz yapıyor sabun 
(2,728 puan) tarafından
Benim koltuklarımdan toz çıkmaya başladı. Sirkeli suyla sildim ertesi gün yine çıkıyor acaba sabunla silsem geçer mi. Sürekli süpürüyorum ama anlamadım süngerinden mi oluyor sürekli. Yıkatmayı düşünüyorum öneriniz varmı
(3,134 puan) tarafından
Silsen gider mi ki hiç bilmiyorum,ama koltuk yıkamacilar çok iyi yıkıyor ben de yikatmistim geçtiğimiz aylarda
tarafından
Yeter artık insanlarin asperix sevdası. Hicmi canınızın kıymeti yok. Ağır kimyasal onlar. Çocuğunuz oraya salatalık dusurse ağzına koysa al sana bela. Arkadaşlar Arap sabn doagl bir sabun onu kullanin olmadı kalıp sabun kullanın.
(3,134 puan) tarafından
Öyle bir sevdam yok canım,ben  de zaten kalıp sabun diyorum farkındaysan okuduysan,çok kirli dediği için onu önerdim
(2,728 puan) tarafından
Hm fiyatlar nasıl acaba. Benim 2 çekyat var. Bakalım bi çağırmak lazım
0 oy
(12,688 puan) tarafından
Arap sabunu ile siliyorum bide tencere kapağıyla koltuk silme diye yaz youtu.be oradaki gibi yap daha pratik oluyor 
0 oy
(254 puan) tarafından
Önce bi elektrik süpürgesiyşe tozunu iyce çek bu tencere kapağıyla siliyorlar ama bn hiç denemedim suyuna bulaşık tableti at oda çok iyi temizliyor güzekve sil bide tursil baya iyi ikisini karıştırabilirsin güzelcr lifşe sil ardından temiz su ile durula çoknyorucu  imksnın varsa koltuk yıkama için birilerini çağır ‍♀️
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Sağlık sorunların artacaksa bence yorulma koltuk yikama çağır eve 
tarafından
Canım ya 350 lira dedi. Az para değil. Malum eşim asgari ücret
(1,795 puan) tarafından
Tek koltuğa mi
0 oy
tarafından
Bacım o koltuğu sadece yıkamacı halleder.

Yikmaciya tokat. Üstünde örtü al
tarafından
Kuzu ya 350 dedi. Malum bizde asgari ücret
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Kahverengi koltuklarım neyle silersem sileyim su izi çıkmıyor 
0 oy
(3,316 puan) tarafından

Canim durumun varsa koltuklarini yikama yaptirsan. Yeni gibi oluyor sonrasinda örtü falan örtersen daha uzun temiz kalmis olur. 

Tencere kapagina bez sarip silebilirsin. Koslanin el yikama sampuani var onu kullanabilirsin
0 oy
(5,677 puan) tarafından

Mikrofober bez beyaz kalip sabun. Mis gbi olur. Tencere kapagina bezi sariyorlar oyle denicem de deneyemedim bi turlu:)) benim eski koltklarim krem rengiydi haftada 2 kez koltuk silerdim. 4 sene dayandim bu eziyete. Sonra degistirdim koyu renk. Ayda bir siliyorum dunya varmis rahatlik koyu renk koltuk:))

0 oy
(9,839 puan) tarafından
Durumun el veriyorsa koltuk yıkamacı çağır miss gibi yapıyorlar benim koltuklarım gri neyle silsem su lekesi kalıyordu bende pes ettim 6 ayda bir yada sene de bir yıkamacı çağırıyorum. Genelde hep örtü ile kullanıyorum 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Ben geçen haftalarda sildim. Bulaşık makinesi tableti sıcak suda eritip bez ile sildim ilk kez denedim evet ise yarıyor.deneyebilrsin.
0 oy
(6,424 puan) tarafından
Benimkide kirlendi ilk defa bu sene bu kadar kirli gördüm. 10 gune yıkatmayı düşünüyorum silmeyecegim ben
0 oy
(18,472 puan) tarafından
Ben a101 den kiwi marka halı ve koltuk yıkama makinesi aldım. Çıkan kire inanamazsin. Daha da yeni sildim sayılır koltukları. Ama silince beyaz sabun ılık suyla siliyodum. Bazı lekeler yine de geçmedi. Makineyle geçti şükür. 
(18,472 puan) tarafından
İyi fena değil. Küçük taşıması kolay. Koltuklar için kullanımı kolay ama halılar için uzun sürüyor biraz. Bı de benim evimde halı çok.  Ama iş goruyo yani. Baya kır cikariyo halı ve koltuk yıkama toplam 1000 TL gidecekti. 1900 tl ye aldım ben. İki kullanmada parasını cikarir
(4,040 puan) tarafından
İyi mi gerçekten bende gördüm de kiwi markası hoşuma gitmiyor ben halılar için düşünmüştüm
(18,472 puan) tarafından
Fena değil dostum. Yani koltuklarimi sildigim halde lekesi gecmiyodu mesela. Su lekesi gibi lekeler vardı. Şimdi pırıl pırıl oldu diycem de oğlan yine kirletmis sağolsun. Yine o bölgeyi yikayivercem. 6 metrekare halıyı da 2 2.5 saat gibi bir sürede yavaş yavaş yıkadım. Çok hızlı ve güçlü hareket de edemediğim için de olabilir. Başlığı küçük olduğu için uzun sürüyor. Ama hantal değil işte. O avantajı var. Taşıması kullanması saklaması kolay . Fiyat performans urunu
(4,040 puan) tarafından
Teşekkür ederim uzun uzun yazıp anlattığın için
(18,472 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Koktuk silme aparatı var bir de tencere kapağına deterjanli bezi gecirip silmek daha az yorulmaya sebep oluyormus
0 oy
(330 puan) tarafından
Kucuk tencere kapagiyla siliyorum. 

Biraz camasirsuyu çok az ama, birazda normal makine deterjani koyuyorum siliyorum 
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Bence yıkatmaya ver uğraşma gülüm
0 oy
(15,280 puan) tarafından
Ben kaynar suya arap sabunu ve birazda çamşir suyu ekleyip siliyorum. Benimkiler vizon rengi tertemiz oluyor. 
0 oy
tarafından
Hiç elinle ugrasmq derim ara yıkamaci canından daha mı önemli 350 elinle sildigin hem kendin yorulursun hemde simsiyah koltuk kolay kolay temizlenmez öyle yine pis kalır senede bir defa yaptıracağın şeyin de ücretini düşünme birazda kendini düşün 
0 oy
(672 puan) tarafından
Koltuklarını da yıkat eve gelip mis gibi yaparlar
0 oy
(647 puan) tarafından
Canim sağlık sorunlarim var demişsin koltuk yikayanlarda var çağırırsan elle silmeden daha guzel yıkıyorlar onlari cagir derim
tarafından
Öyle de kuzu 350 ₺ diyorlar. Malum asgari ücret ile geçiniyoruz. Büyük oğlum da böbrek hastası. Küçük oğlum da bez mama kullanıyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 111 göst.
12 Eylül 2024 Aile kategorisinde Elifff16 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 251 göst.