0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından
Kızlar sabah kalkınca tekli koltuğu çekiyordum genelde çok kullanmayız hep sabit yerde durur temizlerken çekerim ama hiç o kenarından tutmamisim herhalde çekmek icjn tuttum yapış yapos yağ gibi birşey var elledim biraz büyük nedir bu ya aklıma kötü şeyler geldi tövbe ya ne yapmam lazım 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(4,394 puan) tarafından
Çocugun veya eşin yağlı elleri ile ellemiş olmasın hemen kötüyü getirme canım 
(261 puan) tarafından
Canım el gibi değil ya biraz büyük sirkeli suyu beze döküp sildim bakalım canımı sıktı canım bebeğim daha küçük
(4,394 puan) tarafından
İyi ettin kötü düşünme eşine falan sor belki bir şey döktü silmedi kaldı öyle
(261 puan) tarafından
Diycem canım da diyorum ya o koltuğu fazla kullanmayız genelde misafirler felan oturur en fazla eşya koymusumdur
-Reklam-
0 oy
(20,674 puan) tarafından
Allah esirgesin ordada yağ filan olmaz benimde aklıma kötü şey geldi
tarafından
Iyi etmişsin, sıkarken ayetel kursu okusaydın, bide sirkenin içine yunus 81-82 ayetlerini okuyup üfleseydin
(261 puan) tarafından
Okudum canım dua silerken hemen geçti gibi
(20,674 puan) tarafından
Allahım kötülere fırsat vermesin
tarafından
Desene tahmin ettiğimiz çıkmış subhanallah, yunus suresi 81/ 82 ayetlerini okudun, değil mi
(261 puan) tarafından
Nasıl yani canım geçtiği için mi öyle dedin beze sirkeyi döktüm su katmadan direk orayi dua okuyarak sildim attım bezide ama gecmismidir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 162 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Merve... (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anneadayadayi (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
9 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur_lina (82 puan) tarafından soruldu

412,771 soru

12,427,593 cevap

45,550 kullanıcı

Kategoriler

...