Konu kilo. Bu durum o kadar can sıkıcı olmaya başladı ki. 1. 55 im kilom 65. Evet kilom var ama yani millete göre 100 kilo rahat varım. Kafama takıyordum ama gerçekten şu sıralar kafaya takma dışında moralimi bozmaya başladı. Herkes bir şey diyor hadleriymiş gibi. 9 ay önce doğum yaptım kızım emmedi. Bi arkadaşım var ve gerçekten yakın Bi arkadaşım (ya da ben öyle sanıyorum bilmiyorum) her kilo konusu açıldığında "emzirsen daha çabuk verirdin. Emzirenler daha hızlı kilo veriyormuş." Biliyor bu emzirme konusunu da kafama taktığımı. Sonra şey diyo ay öyle demek istemedim. Geçen başka Bi arkadaşla görüntülü konuşuyoruz durup dururken şey dedi "sen de bayağı şişmanlamışsın bak ben de doğum yaptım ama hemen kilo verdim" kapattım telefonu sinirlendim. Herkes bir şey diyor. Ailem eşim normal diyorlar Bi şey yok diyorlar ama dışardaki insanlardan gerçekten nefret etmeye başladım. Burda bile bayram için elbise almıştım. Buraya fotoğraf attım olmuş mı diye. Şakasına da " kim der bu kız doğum yaptı" diye yazdım. Millet hemen aman özgüven tavan, hâlâ hamile gibisin, kilolusun...
İnsanlar mı çok kalp kırıcı düşüncesiz ben mi sala.ğım anlamadım yani.
Uzun oldu kusura bakmayın içim sıkıldı buraya yazmak istedim.