0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından

Kızım 9 aylık. 79-80 cm falan boyu var. Bu beşiği hevesle almıştım fiyatı da çok uygundu. Düşünün geçen sene 900 e almıştım. Ama şu an içine sığmıyor zaten hareketli yatıyor. Kafası ta baş tarafa değiyor ve bu da çocuğun uyku kalitesini etkiliyor. Normal yatak alsam olmaz çünkü sallamaya az da olsa alışık. Uyuturken sallamam ama uyku arasında uyanırsa sallayarak geri uyutuyorum. Önerebileceğiniz uzun vadeli Bi beşik var mı.? Kullandığım beşik böyle

image

9 Cevaplar

0 oy
(983 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bu tarz olur mu ya 

Benim kendi beşiğim var aynı ona benziyor sallanıyor. Annem saklamış bu zamana kadar. Kardeşim yatıyordu onu da yatağa alıştırdı zaten alsam iyi olur mu yoksa ille park beşik mi iyi. 

image

(4,060 puan) tarafından
Benim bunun Bi değişik hali var 2 yaşına kadr çok rahat etti hayat daha yatardı ama biz yatak aldık ben park beşik sevmiyorum hasır husur bu sevemedim kendilerini ben sana bunu tavsiye ederim
(983 puan) tarafından
Evet şimdi aşağıya yazdım. Eltimde vardı onda yattı Bi gece çocuk aşırı ses çıkarıyor bilmiyorum belki beşikten de olabilir.
(4,249 puan) tarafından
Elinizde bu beşik varsa sallanıyorsa hiç masraf etme kuzum
(983 puan) tarafından
Evet var kendi beşiğim sapa sağlam duruyor annemde. Kardeşim için kullanıyordu onda da yatırmıyor Bi denerim olmazsa
Sağ. Olun
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sallanan park Beşiklerden tavsiye ederim 

(983 puan) tarafından
Var mı böyle beşikler.. Bi de nerden bulabilirim
tarafından
E bebeğe çocuk mağazalarına bakın
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Kesinlikle park yatak al en rahati o bence diger turlu ahsap gibi olan besikten de var park yatagin yerini tutmaz o kadar diyim zaten park yataklar da sallanabiliyor skinti yasamazsin
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Park beşikte al 3 yaşına kadar kullaniyorlar
0 oy
(680 puan) tarafından

Kesinlikle şiddetle park beşik öneririm 

Çok memnun kaldım ben ve çok güzel geniş ve 2 kademeli beşik 

1 yaşına kadar üst 1 yaşından sonra da alt kademesini kullanıyorsun hem yatak hemde oyun yeri olarak çok iyi oluyor öyle sallanan, mobilya beşik vs beşikkler park beşik kadar kullanışlı değil :)

(983 puan) tarafından
Öyle evet keşke zamanında ondan alsaydım dedim yanii
0 oy
(2,033 puan) tarafından
Kızım 21 aylık olacak, doğduğundan beri park beşikte yatıyor. Gece kırk defa dönüyor ve hiç uyanmiyor.2.5 yaş civarında normal yatağa geçmeyi düşünüyorum 
(983 puan) tarafından
Benimki de az büyük olsa ben de direkt yatağa geçiririm ama daha küçük ve sallanmaya alıştı bilmiyorum napıcam sağ olasınız
(2,033 puan) tarafından
Evet size yatak için erken sallaniyorsa bı de
(983 puan) tarafından
Yukarı koydum o tür olur mu peki
(2,033 puan) tarafından
Yani bunu kullanan da çok tabii ki neden olmasın. Park beşiğin buna göre avantajı çocuk kafasını falan çarpsa acımıyor ve park beşiği hafif olduğu için toplayıp gittiğiniz yerlere de götürebilirsiniz. Ama elinizde bu varsa deneyin bence.
(983 puan) tarafından
Hmm tamamdır çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Wellcare park besik cok memnunum hem tasinir katlanir hem anne yani hem sallanir
0 oy
(928 puan) tarafından
Ben büyüyen beşik aldım 15-16 ya kadar kullanılır, şimdi hem sallıyorum hem de büyüyünce cikaricam ve yatak yapicam 
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Knka sallanan park beşik var örnek bizimki kullanış açısından çok iyi ama gıcırtı yaptı işte sonra fark ettim ki filesine yatak ağır geliyormuş ondan gıcırdamaya başlamış hafifletince ses de azaldı 4 yaşına kadar kullanabilirsin mobilya zaten bence en mantıksız iş ama sen bilirsin 
(983 puan) tarafından
Knkaa eltime gittiğimde ondan vardı. Park beşikten. Bana çok rahatsız gibi geldi yaa. Kayır kuyur edip durdu çocuk bile rahat uyumadı o gece. Ama bilemiyorum yaa. Annemler de dediğim beşikten var Bi daha masraf da yapasım yok napıcam ben de bilmiyorum kaldım öyle dhdjdj gece yukarı yukarı çıkıp duruyor kafası beşiğinde başına değince de ağlıyor bozuk benim çocuğım djdjjd
(1,057 puan) tarafından
O beşik güzel ama ben olsam onu alırdım knka annendeki

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 46 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kdrrrata (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 303 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zannan (593 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 176 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu