0 oy
1,233 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dün kızıma elle elbise diktikten sonra eşimde çok beğendi gece ise gitti normalde sabah 9da evde olurdu aradım acmayinca endişelendim 1saat sonra geri döndü merkeze gitmiş bana dikiş makinesi almaya o kadar mutlu oldumki anlatamam

22 Cevaplar

+6 oy
tarafından

Kaygısız kalamamıs nedır ay kayıtsız kalamamıs :D dogrusunu da unuttum bır an :) gule gule kullan 

(6,184 puan) tarafından
Kayıtsız kalamamıstir o kaygisiz kalamasa duramazdi:)))
tarafından
Kahvaltı yaparken yorumunu okudum kahkaha attım Allah senide güldürsün inşallah :)))
tarafından
Kız ben dogrusunu unuttum 2-3 dakıka dusundum neydı bu dıye :D
tarafından
Hahah kız okurken doğrusu neydi dedim düşündüm birde :)) yorumunu görünce hahaha heh buydu dedim :))
Bu arkadaşjn postları genelde böyle :))
(3,896 puan) tarafından
Aynen bende bunu okuyunca doğrusunu unuttum xfghjjjhkk
-Reklam-
+5 oy
(1,935 puan) tarafından
Diğer postunda sipariş ettim gelecek diyordu onu mu almaya gitmiş yoksa yeni mi almış 
(5,203 puan) tarafından
hhaa kız hiç gözünüzden de kaçmıyor:))
tarafından
Bu arkasasın kocası suprızlerle dolu meryemcım :D takıpte kalın
(1,935 puan) tarafından
Meryemnisa dün post açmıştı cevap vermemiştim şimdi böyle yazınca şaşırdım
Gözdeciğim öyle mi ya bakarım bundan sonra :⁠-⁠):⁠-⁠):⁠-⁠)
(5,203 puan) tarafından
Evet diğer postlarına baktimda kendi sipariş vermiş zaten makinayı
(14,130 puan) tarafından
Ahah ben de diiordum hayret nasil cilve naz yapmadan kendi almis butun ozel hayatini bildigimiz icin kendisinun
+1 oy
(604 puan) tarafından
Sizde eşiniz ne yapsa burda paylaşıyorsunuz neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz bilmem kaç seferdir denk geliyorum burda birbirini tanıyan da yok 
+1 oy
(14,130 puan) tarafından
Keske diger postunu da silseydin unutmussun 
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Ay ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
tarafından
Saol canım Allah razı olsun
(7,456 puan) tarafından
Elbiseyi şimdi gördüm çok güzel olmuş :)
tarafından
Teşekkür ederim lisede deneyimim vardı 4 5yildir ara vermiştim şimdi çocuklarımın elbiselerini kendim tasarliyip dikmek istiyorum
(7,456 puan) tarafından
Ne güzel :)
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Enişteye bravo. Güle güle kullan. Bizimki olsa ne gerek vardı hazir alırdık der. Kafa işte. 
tarafından
O sürekli işte bende evde sklyorum arkadaşım yok hiç dün baktı dikişe merakım var seviyorum bisiler tasarlamayi artık sklyom deme diyo bana bol bol dön dikersin
0 oy
tarafından

Çok güzel bir davranış güle güle kullan 

tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(993 puan) tarafından
Yaa cok sevindim :) bende dikiş dikmeye merak sardım baya araştırdım sonra makine alayım dedim esimde bana aldi sağolsun sıkılırım diye bekledi 2 yıl geçti :) bu kez ben ya bu dikisler çok sağlam olmuyor böyle overlokta olsa iyi olacaktı dedim o da bana overlok almış :)) şimdi bebeğim küçük 3 aylık ama ona da diktim doğumdan önce kızıma da herşeyi diktim baya araştırdım videolar izledim kendi kendime öğrendim inanılmaz güzel bir hobi oldu benim için de 
0 oy
(531 puan) tarafından
Maşallah canım ne kadar güzel yapmış Allah razı olsun seni düşünmüş :) 
0 oy
(928 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Şimdi bu adam seni seviyorum demese de olur :D
0 oy
(135,102 puan) tarafından
kiz gecen gun bi postta sen zaten dikis makimasi alcaz falan yazmistin 
(928 puan) tarafından
Kandirildik :D
(17,399 puan) tarafından
Atma ziya :D dün demişti sipariş ettim daha gelmedi
(135,102 puan) tarafından
haah emosum hele gordum yaa☺️
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Hani sen sipariş etmiştin  makina bekliyorum gelecek diyordun o gelmiş demekki kocana gidip almış bunun neresi suprizki 
0 oy
(18,110 puan) tarafından
Becerikli hatunsun güle güle kullan
0 oy
(15,935 puan) tarafından
Obur makına sıparısını ıptal et barı ☺️
(6,307 puan) tarafından
Nereye yazmış ki abla sipariş edicem diye☺️
(15,935 puan) tarafından
Dıger postunda canım zaten sıparıs ettım beklıyorum yazmıstı  bak bı cok kısının gozunden kacmamıss☺️☺️
(6,307 puan) tarafından
Hava atayım derken havası söndü galiba☺️
0 oy
(17,399 puan) tarafından
E zaten sipariş vermemiş miydin kız. Neyine mutlu oldun anlamadım 
0 oy
(6,720 puan) tarafından

Aaa ne almış kız ben Singer kullanıyor güle güle kullan şimdiden her eve lazım bir icat :D

0 oy
(155 puan) tarafından
Bir önceki post da demişsin sipariş verdim şimdi diyorsun eşim aldı bu nasıl iş beni ilgilendirmez ama garip geldi
0 oy
tarafından
Önceki postunda makine sipariş ettim demişsin kendinle celışıyorsun bacı 
0 oy
tarafından
Senin hicbi postun inansirici gelmyor bana ya
0 oy
(898 puan) tarafından
Arkadaşlar sipariş etmiş olabilir eşininde belki siparişten haberi yoktur gidip eşine sürpriz yapmıştır almıştır kadında sipariş ettiğini iptal eder bu kadar basit :D ne kadar kusur aramaya meraklı kadınlarsiniz aaaa 
(1,944 puan) tarafından
Sen de cok iyi niyetlisin:)) zaten kendisi siparis verdim diye yazmisti.zaten bir erkek oyle sormadan etmeden dikis makinası almaz  parfüm mu bu:)
(898 puan) tarafından
Hahaha ne bileyim ben hep pozitif bakarım olaya :D olabilecek şeyler yani bunlar . Benimde eşim mesela bir çok şeyden anlamaz ama söz konusu işime yarayacak birşey oldugu zaman benden daha iyisini alır :))
(1,944 puan) tarafından
Aynen benim de esim oyle ama ne bileyim giyim,kusam dünyalarında:) haa diyince ev esyasi almaz hele birde dikis makinası tabii istisnalar kaideyi bozmaz:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 242 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
27 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bethus (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 384 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,941 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 362 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu

410,742 soru

12,359,030 cevap

41,327 kullanıcı

Kategoriler

...