Esimi seviyorum ama beni surekli kisitlamasi beni cok yoruyor annemle bile carsiya gidemiyorum surekli evdeym hic biseye izin vermiyor bekarken ne guzeldi istedgm gibi gezer tozar alisverisimi yapardim..kendimi sadece cocuk dogurmak temizlik yapmak yemek yapmak icin evlenmis gibi hissediyorum :-(
Yeni evli mısın? Bende başta öyleydim kaynanam olmadan asla bi yere yollamazdi(kendi annem şehir disindaydi) çarşıya pazara komşuya arkadaş her yere kaymakamla giderdik yapışık ikiz gibi o gelmiyorsa peşime kardeşini takardı yengenle şuraya buraya git diye çocuk olsun bırakır dediler inanmadım çocuğumuz oldu yine bir süre devam etti şuan kendisi diyo bana sıkılırsan git çarşıya dolaş hava al diye kızımız 19 aylık ve 2.ye hamileyim 13 haftalık. Bir süre sonra o kıskançlık geçiyor ben yaşımdan ufak gösterdiğim için beni bekar sanıyorlardı dışarda o yüzden yalnız yollamazf8 bi defa kaynanamın yanında bana laf atmıştılar arkadan da kaynim geliyordu geriden çocuklarla kavga etmişti 19 yaşında evlendim 16 17 sanıyorlardı o zaman şimdi belli ama evli barklı olduğum gerçi kızımı hala kardeşim sanıyolar ama eşimin kısıtlaması azaldı yinede
Kac senelik evlisiniz canm benim esimde nisanliylen birde evliligimizin ilk aylari oyleydi sonradan düzeldi cocuk olduktan sonra daha bi duzeldi
1,491,646 soru
24,374,271 cevap
348,224 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın