2 gun once buraya yazmisdim adetimde bagli kizlar dun 11 eyluldu adet olmam gerekiyodu ama olmadim) yazmisdimya kanama aziydi kanama dayandi kanama hic deyildi hafif lekelenme kibiyidi, ve bugun 12 eylul kizlar cok korkuyorum bu durumu kimseye soyluyemiyorom. Hamile ola bilirmiyim aksama kdara bekliyicem olmasam kocama bi test almasini soylerim, kizlar bu nasil bi durum birdeki bugun kahfalti ederken midem bulandi )birdeki karnimda biraz sislik var goguslerim agriyo lutfen yardim edin insalah hamileyim korkuyorum yine uzuleceyimden ? Hic boyle durum yasamamisdim lutfen akil verin allah rizasi icin simdiden tesekurler.
Adetin 1 gün geçmiş 1 gün daha bekle ha bekleyemem çok merak ediyrm dersen evde bi test yap zaten varsa çıkar unutma aklına kötü bişey getirsen kötü olur iyi dizin iyi olsun evinin yakınlarında eczane felen yok mi ?
Bir tane erken gebelik testi alıp yap eğer hamileysen onda mutlaka çıkar inşallah hamilesindir
Canm kasıklarnda agrin var mi peki? Birde cogu yazms test yap cikar diye benm de bi gun gecti sabah erkenden yaptm sende yaparsan sabah erken yap oyle daha net cikiyo ayrica kiminin 1 hafta gecince cikiyo idrarda , kan tahlili verirsen onda daha net cikar kesin sonuc yani
Test yaptinizmi gebelik varmi acaba ?
Bir hafta falan bekle canım ondan sonra kan testi yaptır geç döllenme olunca idrar testinde çıkmayabiliyor Allahım istediğini versin
401,978 soru
12,034,038 cevap
36,262 kullanıcı